Ο Σμιντ κρίνεται στο ματς με τον Ολυμπιακό

Διαρκής είναι η πίεση για τον τεχνικό της Αϊντχόφεν, παρά τη νίκη επί της Φίτεσε.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν είναι κρίσιμο απ’ όλες τις απόψεις και για τις δύο ομάδες. Στο φόντο δεν βρίσκεται μόνο το υψηλό διακύβευμα της πρόκρισης, αλλά και η εύρυθμη ροή της σεζόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να απολαμβάνει μεγάλη διαφορά στη Super League από τους διώκτες του, ωστόσο η αποχή από τις νίκες (2-1 με Παναθηναϊκό και 1-1 με Άρη) εντός των τειχών δεν είναι ό,τι καλύτερο ανάμεσα στα ματς με την Αϊντχόφεν. Τα πράγματα είναι σαφώς πιο πιεστικά για τον προπονητή των Ολλανδών. Ο Ρότζερ Σμιντ μπορεί να οδήγησε την Αϊντχόφεν σε νίκη επί της Φίτεσε για την 23η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο αγχώδης τρόπος με τον οποίος ήρθε το τρίποντο, φούντωσε την γκρίνια μεταξύ της πλειονότητας των εκπροσώπων του τύπου και των φιλάθλων.  

Αϊντχόφεν-Φίτεσε: 3-1

Ο Σμιντ δοκίμασε νέα διάταξη και 5-3-2 απέναντι στη Φίτεσε, ενώ προχώρησε σε εκτεταμένο rotation εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Οι Μαξ, Τεζέ, Τόμας, Γκέτσε και Μάλεν έμειναν αρχικά στον πάγκο, ωστόσο επιστρατεύθηκαν καθώς η Φίτεσε κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 66ο λεπτό. Τελικά με ένα γκολ του Μάλεν (66′) και δύο του Γκέτσε (86′, 88′) η Αϊντχόφεν πήρε τη νίκη και έμεινε έξι βαθμούς πίσω απ΄τον Άγιαξ, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο. 

Η πίεση είναι συνεχή και ανηλεής προς τον Σμιντ, ο οποίος βλέπει το ματς με τον Ολυμπιακό σαν σανίδα σωτηρίας, καθώς πιθανή πρόκριση, θα του παράσχει πίστωση χρόνου. Ωσόσο η Αϊντχόφεν έδειξε και στο παιχνίδι του Φαλήρου πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Με το σκορ που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, είναι στο χέρι των Πειραιωτών να οδηγήσουν το ματς εκεί που επιθυμούν πνευματικά και αγωνιστικά και να συνεχίσουν εκείνοι στη διοργάνωση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.