Ολυμπιακός: Η πρωινή “κομπίνα” που έγινε γκολ το βράδυ!

Η δουλειά που έκανε ο Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης απέδωσε καρπούς το ίδιο βράδυ απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των “16” του Europa League με τη νίκη του 4-2 επί της Αϊντχόφεν στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι Πειραιώτες πλέον καλούνται να διαχειριστούν τη ρεβάνς της Ολλανδίας (25/02) για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τον δρόμο για τη σπουδαία νίκη άνοιξε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, μετά την έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Μάλιστα όπως διαβάσατε στο novasports.gr είναι αρκετά συνήθιστο, ο Μπουχαλάκης να σκοράρει με το κεφάλι, καθώς αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ της καριέρας του με αυτόν τον τρόπο. Όταν ο Έλληνας μέσος σκόραρε, ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνς και υπεύθυνος για τις στατικές φάσεις, Αντόνιο Ενρίκες, έτρεξε προς τον Ματιέ Βαλμπουενά και πανηγύρισαν αγκαλιά το γκολ εντός αγωνιστικού χώρου! 

Που οφείλεται το συγκεκριμένο ξέσπασμα; Το μοτίβο εκτέλεσης της στατικής φάσης με αποδέκτη τον Μπουχαλάκη στην καρδιά της άμυνας της Αϊντχόφεν, αφού έγιναν τα απαραίτητα ξεμαρκαρίσματα, δουλέυτηκε για πρώτη φορά στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, που αφορά όπως πάντα τις στατικές φάσεις. Στην πρώτη εκτέλεση στατικής φάσης στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς, ήρθε το γκολ απ’ τον Μπουχαλάκη κι έτσι η χαρά της επιτυχίας ήταν διπλή για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.