Καρέρα: “Δεν μπήκαμε σωστά, συμβαίνουν τέτοια λάθη”

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λέστερ, αλλά και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της Ένωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λέστερ, αλλά και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το αν ήταν η εικόνα που περίμενε από τους παίκτες του στο ματς: 
“Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν παίξαμε αρκετά καλά και ήμασταν κλεισμένοι στην αμυνα. Είδα μια αντίδραση στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια επιθετικότητα, ήμασταν περισσότερο και είδα την αντίδραση που περίμενα από τους παίκτες μου”. 

Για τα λάθη που έγιναν και στο αποψινό ματς και πως εξηγεί το λάθος του Σβαρνα: 
“Στο πρώτο γκολ θεωρώ ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Ο Σβάρνας προσπαθεί να διώξει τη μπάλα και δεν τη βρίσκει σωστά. Γίνονται αυτά τα λάθη στο ποδόσφαιρο. Γενικά στο πρώτο μέρος το σημαντικότερο λάθος που κάναμε ήταν το πρέσινγκ που δεν κάναμε. Οι δύο χαφ ήταν πίσω στις γραμμές και δεν έβγαιναν σωστά στο πρέσινγκ που έπρεπε να κάνουν. Αυτό μας δυσκόλεψε πολύ, ενώ την ίδια στιγμή οι επιθετικοί τους έβρισκαν χώρους μεταξύ των γραμμών και αυτό μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα”.

Για τα λάθη συγκέντρωσης και για τη διαχείριση του ματς μετά το 2-0: «Αυτή η αντίδραση ήταν το θετικό κομμάτι. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, τρέξαμε, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και κρατάμε αυτό ως θετικό».

Για το αν μπορεί να βελτιωθεί η ΑΕΚ από εδώ και πέρα χωρίς τα ευρωπαϊκά ματς: «Σίγουρα όταν έχεις περισσότερο χρόνο να δουλέψεις έχεις χρόνο να δουλέψεις, να βελτιωθείς και να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πέρυσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.