Ολυμπιακός: “Μέχρι να βρούμε ουρανό”

Ο Ολυμπιακός το λέει και το εννοεί: "Δεν θα σταματήσει να ονειρεύεται".

Απόψε ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (22.00, MC Novasports.gr) για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από την καραντίνα. Η Γουλβς είχε καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία εκτός ροής παιχνιδιού στο Φάληρο και αυτό το 1-1 είναι το μεγαλύτερο της όπλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποδείξει φέτος πως δεν χαμπαριάζουν από ονόματα και έδρες. Aυτά τα δύο στοιχεία που μπορεί να βραχυκυκλώσουν μια ομάδα, είναι το κίνητρο του Ολυμπιακού. Εδώ που τα λέμε η Γουλβς, ούτε όνομα, ούτε έδρα έχει (πόσσω μάλλον επί κορωνοϊού). Διαθέτει ωστόσο μια εξαιρετική ομάδα, που στην καλή της μέρα μπορεί να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό. 

Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα σκεφτεί περισσότερο τις βοήθειες που πρέπει να πάρουν οι αμυντικοί του και θα επιλέξει τον Γιώργο Μασούρα για τα πλάγια, αντί του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος κερδίζει μόνιμα έδαφος στην εμπιστοσύνη του Πορτογάλου το τελευταίο διάστημα.

Το παραπάνω φαίνεται πως ήταν το μοναδικό ερωτηματικό του Μαρτίνς σχετικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο “Μολινό”. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αλέν, στόπερ θα είναι οι Μπα και Σισέ, ακραίοι αμυντικοί οι Ομάρ και Τσιμίκας. Τριάδα στα χαφ οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στη μεσοεπιθετική γραμμή θα παραταχθούν οι Μασούρας, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.