Ο «κατάσκοπος» Νάνο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Νάνο στα Ισπανικά Μ.Μ.Ε. αποκαλύπτοντας συνάμα αρκετά από τα .μυστικά της πρώην ομάδας του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Νάνο στα Ισπανικά Μ.Μ.Ε. αποκαλύπτοντας συνάμα αρκετά από τα .μυστικά της πρώην ομάδας του. 

Ο μπακ της Αλμερία τόνισε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα “Desmarque” πως η Θέλτα θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τους Μπεργκ, Λεντέσμα και Ζέκα, ενώ ανέλυσε την τακτική του Στραματσόνι και τον τρόπο που συνήθως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάνο:
 
“Ο Στραματσόνι παίζει το τυπικό ιταλικό ποδόσφαιρο. Ίσως να περιμένει πίσω και να επιλέξει την αντεπίθεση. Πάντως του αρέσει το άμεσο ποδόσφαιρο και η άμυνα με τρεις πίσω και δύο full back. Η άμυνa δεν είναι πολύ γρήγορη και υποφέρει με τις μπαλιές στην πλάτη. Εάν η Θέλτα ξαναβρεί τα πατήματά της και βγάλει το παιχνίδι μπροστά μπορεί να έχει οφέλη.
 
Ο Μπεργκ είναι η πιο σημαντική φιγούρα στο επίπεδο του marketing, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές που δίνουν πολλά για να μιλήσουμε.
 
Δεν πρέπει να αφήσεις τον Μπεργκ να παίξει, γιατί είναι γρήγορος πίσω από τους αμυντικούς, του  αρέσει να κατεβαίνει για να υποδέχεται την μπάλα και να ανοίγει χώρους για τους επιθετικούς.
 
Ο Ζέκα είναι ο πιο απαραίτητος ποδοσφαιριστής. Άλλος που ξεχωρίζει είναι ο Λεντέσμα, γιατί φέρει πολλή ποιότητα και ηρεμία στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση έχουν πολλούς επικίνδυνους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι το καλύτερο που έχει ο σύλλογος. Δίνουν τα πάντα για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.