Μπερίσο: «Ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε στα τελευταία 20 λεπτά»

Ο Εδουάρδο Μπερίσο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Θέλτα επί του Παναθηναϊκού.

Ο Εδουάρδο Μπερίσο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Θέλτα επί του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντίνος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βελτιώθηκε και στο φινάλε του αγώνα όταν οι «πράσινοι» είχαν κουραστεί, ρίσκαρε και δικαιώθηκε.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως θα είναι όλα σε αυτή τη διοργάνωση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πρεστίζ και ιστορία. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά το διορθώσαμε και βελτιωθήκαμε τακτικά. Στη συνέχεια βρήκαμε πιο πολλούς χώρους. Μαθαίνουμε να παίζουμε με υπομονή και να περιμένουμε τη στιγμή μας στους αγώνες, βασιζόμενοι πάντα στην καλή μας αμυντική λειτουργία. Νικήσαμε έναν καλό αντίπαλο, είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για μας γιατί δεν πάψαμε να πιστεύουμε στη νίκη.

Συνήθως όταν παίζουμε καλά νικάμε. Και σίγουρα θα ήθελα να νικήσω κάνοντας ένα καλύτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι κάναμε κακό ματς, διότι εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού. Ο αντίπαλός μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και ήταν λογικό να εξαντληθεί στο τέλος, εμείς στα 20 λεπτά τα τελευταία πήραμε τα ρίσκα που έπρεπε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.