Άσπας: «Έχει πιθανότητες ο Παναθηναϊκός»

Εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βίγκο, εμφανίστηκε ο Ιάγο Άσπας μετά το τέλος της αναμέτρησης των «πράσινων» με τη Θέλτα.

Εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βίγκο, εμφανίστηκε ο Ιάγο Άσπας μετά το τέλος της αναμέτρησης των «πράσινων» με τη Θέλτα. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, παρά τις δυο ήττες που έχουν στις ισάριθμες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων. 

Αρχικά, ο Άσπας τόνισε: «Δεν με εξέπληξε η απόδοσή του. Ξέραμε ότι είναι ποιοτική ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και δεν πίστευα ότι θα νικούσαμε εύκολα. Οι τέσσερις ομάδες του ομίλου διαθέτουν δυνατά σύνολα και τα παιχνίδια κρίνονται στο όριο. Αυτό συνέβη και σε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πιο ουσιαστικοί και νικήσαμε». 

Και συμπλήρωσε: «Τη διαφορά την κάνουν τα γκολ. Ο Παναθηναϊκός μας απείλησε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Εμείς αντίθετα, σκόραρε και πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι όλο. Είναι σχετική η συζήτηση περί δίκαιου αποτελέσματος στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι καλύτερος και να χάσεις μπορεί να είσαι χειρότερός και να νικήσεις. Συμβαίνει σε όλους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης του «τριφυλλιού»: «Έδειξε ότι είναι δουλεμένη ομάδα. Είχε συνοχή, έβγαλε συνεργασίες, και ήταν συμπαγής σε άμυνα και επίθεση. Ο Βιγιαφάνες ήταν πολύ καλός στο κράτημα της μπάλας ενώ ο Ιμπάρμπο δεν μαρκάρεται εύκολα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουν γίνει δύο αγωνιστικές. Ο Άγιαξ έχει αβαντάζ με τις δυο νίκες και δείχνει ο πιο αποτελεσματικός μέχρι τώρα. Αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί. Μπορεί να κάνει δύο νίκες με τη Σταντάρ. Εμένα πάντως με απασχολεί μόνο η Θέλτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.