Πέρασε από τη Ρώμη η Σεβίλλη

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν ανώτερη από τη Λάτσιο, επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεν Γεντέρ που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Η Σεβίλλη απέδειξε και στην ιταλική πρωτεύουσα πως διαθέτει την ποιότητα για να προχωρήσει πολύ στη διοργάνωση, σε αντίθεση με τη Λάτσιο η οποία ήταν…δυσκοίλια σε ότι αφορά στην επιθετική δημιουργία, έχοντας να διαχειριστεί και τις απουσίες των Ιμόμπιλε, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. 

Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ανοικτό γήπεδο και το εκμεταλλεύτηκαν άριστα, με τον Εσκουδέρο να κουβαλάει την μπάλα και να μοιράζει στον Σαράμπια, ο οποίος με εξαιρετική πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπεν Γεντέρ, για το 0-1 με το 5ο γκολ του Γάλλου στο τρέχον Europa League και το 20ο στη σεζόν σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

O Μάρουσιτς στο 27’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει την αναμέτρηση στην ισορροπία,  αφού είχε τετ-α-τετ με τον Βάτσλικ, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του Τσέχου γκολκίπερ και τον Κερ να απομακρύνει προ της γραμμής.

Η ατυχία είχε…στήσει καρτέρι στον Ιντζάγκι, αφού έως το 57’ έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές μετά τον τραυματισμό των Λουίς Αλμπέρτο, Παρόλο και Μπάστος. 

Η ισπανική ομάδα απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως με τον Αντρέ Σίλβα, δίχως να δυσκολευτεί να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της. Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη στην Ανδαλουσία. 

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα –  Μπάστος (57’ Λουίς Φελίπε), Ατσέρμπι, Ράντου –  Μάρουσιτς, Παρόλο (45+2’ Κατάλντι), Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (44’ Ντουρμίσι), Λούλιτς (αρχ.) –  Καϊσέδο, Κορέα

Προπονητής: Σιμόνε Ιντζάγκι

Σεβίλλη (3-5-2): Βάτσλικ –  Μερκάδο, Κερ, Σέρχι Γκόμεθ – Χεσούς Νάβας (αρχ.), Σαράμπια (83′ Αμαντού), Μπανέγα, Βάθκεθ, Εσκουδέρο (75’ Πρόμες) – Αντρέ Σίλβα, Μπεν Γεντέρ (71’ Μουνίρ)

Προπονητής: Πάμπλο Ματσίν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.