Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, αν και δεν εντυπωσίασε, έκανε το καθήκον της και είναι και μαθηματικά στην πρώτη οκτάδα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και την πρωτιά, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ.
Από μία κλωστή κρέμεται η θέση της Γιούνγκ Μπόις στους «24», όλα θα κριθούν στο φινάλε, όπου ταξιδεύει στη Στουτγκάρδη.
Η Γιούνγκ Μπόις ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά και στο 21′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Φερνάντες έκλεψε και τροφοδότησε τον Σάντσες, που όμως σούταρε στο δοκάρι.
Η Λιόν πήρε όμως τα ηνία στη συνέχεια και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Σουλτς έκανε τη σέντρα, ο Κέλερ απέκρουσε ασταθώς και ο Μέιτλαντ – Νάιλς στην επαναφορά έγραψε το 0-1.
Στο β’, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την αντεπίθεση και στο 62′ ισοφάρισαν με τον Κόρντοβα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης, αλλά και ο Φάσναχτ που ήρθε από τον πάγκο, έχασαν στη συνέχεια άλλες δύο καλές ευκαιρίες για τους Ελβετούς, που δεν μπόρεσαν τελικά να απαντήσουν.