Μπερίσο: “Αποστολή εξετελέσθη”

Ο Εντουάρντο Μπερίσο, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τρίποντο και την πρόκριση της ομάδας του στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Εντουάρντο Μπερίσο, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τρίποντο και την πρόκριση της ομάδας του στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. 

Αναλυτικά:

«Η αποστολή εξετελέσθη. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, την πήραμε, το γκολ που πετύχαμε νωρίς μας ηρέμησε. Είχαμε κατοχή της μπάλας, παίξαμε καλά, βγήκε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλα προβλήματα για εμάς και πετύχαμε τον στόχο μας», είπε αρχικά. 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε: «Βεβαίως όταν παίζεις έναν τέτοιο αγώνα και υπάρχει ένταση, προσπαθείς να προστατεύσεις ότι έχεις. Για αυτό και εμείς κάναμε λίγες επιθέσεις. Το πρώτο γκολ μας έδωσε ηρεμία και φυσικά το δεύτερο έκανε πιο απλά τα πράγματα. Παίξαμε χωρίς ρίσκο και φεύγω απ΄ αυτό το γήπεδο ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου κατανόησαν τι έπρεπε να κάνουν και έδειξαν ότι διαθέτω ένα πολύ καλό γκρουπ». 

Για την κατάσταση του Βας που τραυματίστηκε στο ματς: «Δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι, δεν αισθανόταν καλά, μούδιαζε το πόδι του και έπρεπε να τον αλλάξω». 

Μια γενική αποτίμηση του ομίλου: «Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους, όπως ο Παναθηναϊκός μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ο προηγούμενος αγώνας ήταν απογοήτευση για εμάς αλλά σήμερα τα πήγαμε καλά. Θεωρώ ότι γράψαμε μια μικρή ιστορία για την ομάδα μας». 

Αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Μακάρι να κληρωθούμε με μια ομάδα που θα είναι σε μια όμορφη πόλη ώστε να έρθουν και αρκετοί οπαδοί μας».σθη”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.