Βόλτα στο Μεάτσα για την Ίντερ

Η Ίντερ διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Ραπίντ και με συνολικό σκορ 5-0 πέρασε στους ''16''. Βεσίνο, Ρανόκια,Πέρισιτς και Πολιτάνο σκόραραν για τους ''νερατζούρι'' που σε ακόμα ένα ματς τους έλειψε ο Ικάρντι.

Η Ίντερ διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Ραπίντ και με συνολικό σκορ 5-0 πέρασε στους ”16”. Βεσίνο, Ρανόκια,Πέρισιτς και Πολιτάνο σκόραραν για τους ”νερατζούρι” που σε ακόμα ένα ματς τους έλειψε ο Ικάρντι. Αήτητοι οι Ιταλοί κόντρα σε Αυστριακές ομάδες.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο φορμαρισμένος Ιβάν Πέρισιτς έκανε την κούρσα και ο Βεσίνο με την άνεση του άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σπαλέτι. Στο 18ο λεπτό οι νερατζούρι διπλασίασαν τα γκολ τους με το φάουλ του Μπρόζοβιτς και τον Ρανόκια με ωραίο βολέ να γράφει το 2-0. Ο 31χρονος στόπερ πήρε την ευκαιρία του από τον Σπαλέτι με μόλις την 3η συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μία συμμετοχή στο κύπελλο και παίζοντας 11 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Στο 23ο λεπτό η Ραπίντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με τον Πάβλοβιτς να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ρανόκια.Στο 26ο λεπτό ο Μπρόζοβιτς σούταρε ψηλά μετά από ακόμα μία κούρσα από τον συμπατριώτη του Ιβάν Πέρισιτς.

Η Ραπίντ χωρίς την μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά ποτέ δεν κατάφερε να μπει στο ματς καθώς αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα γκολ των Ιταλών.

Η Ίντερ έλεγχε απόλυτα το ρυθμό και ο Ρανόκια απείλησε πρώτος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που δεν κατόρθωσε με κεφαλιά να βάλει 2ο γκολ μετά το φάουλ του Μπρόζοβιτς.
Από το 66′ και ύστερα η Ίντερ έπαιξε ουσιαστικά χωρίς φορ με τον Πόλιτάνο που πέρασε στη θέση του Μαρτίνες να γωνίζεται ως ψεύτικο 9αρι.

Νέα καλή στιγμή για την Ίντερ με τον Ιβάν Πέρισιτς να ψάχνει και αυτός ένα γκολ όμως να αστοχεί στο 69ο λεπτό.Ο Κροάτης τελικά τα κατάφερε στο 80ο λεπτό αξιοποιώντας τη πάσα του Καντρέβα για το 3-0.Το τελικό σκορ έκλεισε ο Πολιτάνο που σκόραρε τρία λεπτά πριν το τέλος.

Η Ίντερ προχώρησε με συνολικό σκορ και στρέφει το ενδιαφέρον της στο ιταλικό πρωτάθλημα και το κρίσιμο ματς με τη Φιορεντίνα.Εκτός σε ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε ο Μάουρο Ικάρντι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην τον υπολογίζει και το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του να συνεχίζεται.

Ίντερ:Χαντάνοβιτς,Ρανόκια,Ασαμόα,Σκρίνιαρ(77’Μιράντα),Σοάρες,Βεσίνο,Ναϊνγκολάν,
Πέρισιτς,Μπρόζοβιτς(62’Βαλέρο),Καντρέβα,Μαρτίνες(66’Πολιτάνο)

Ραπίντ:Στρέμπινγκερ,Μπολινγκολί,Σονλάιτνερ,Μουργκ,Γκράχοβατς,Πότσμαν,Χόφμαν,
Πάβλοβιτς,Κνασμούλνερ(64’Σβαμπ),Λούμπιτσιτς,Ιβάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.