Ρωσική επέλαση (video)

Την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζουν οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ντιναμό Μόσχας, που επικράτησαν των Άιντχοφεν και Άντερλεχτ αντίστοιχα.

Την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ πανηγυρίζουν οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ντιναμό Μόσχας, που επικράτησαν των Άιντχοφεν και Άντερλεχτ αντίστοιχα.

Ζενίτ – Άιντχοφεν 3-0




Οι Ρώσοι έκαναν επίδειξη δύναμης εντός έδρας και μετά το υπέρ τους 1-0 στην Ολλανδία, «σκόρπισαν» με 3-0 την ομάδα του Φιλιπ Κοκού.


Το σκορ άνοιξε ο Ροντόν στο 29′ έπειτα από ασίστ του Ντάνι, ενώ ο Χουλκ υπέγραψε ουσιαστικά την πρόκριση στο 48′ για το 2-0. Η Άιντχοφεν είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 61′, αλλά ο Ντε Γιόνγκ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι σημαδεύοντας από τα 11 βήματα. Το τελικό 3-0 έγραψε και πάλι ο Ροντόν στο 67′, έπειτα από ασίστ του Χουλκ.

Ντιναμό Μόσχας – Άντερλεχτ 3-1





Παρά το ότι βρέθηκε ένα γκολ πίσω στο ημίχρονο, η Ντιναμό Μόσχας ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στη ρωσική πρωτεύουσα και πήρε την πρόκριση με 3-1 απέναντι στην Άντερλεχτ.


Ο Μίτροβιτς έδωσε προβάδισμα στους Βέλγους στο 29′ (0-1) με τη Ντιναμό να ψάχνει πλέον δύο γκολ μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού.


Ο Κοζλόφ ισοφάρισε σε 1-1 λίγο μετά τη σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο (47′) ενώ παρά την απόκρουση του Προτό στο πέναλτι του Κοκόριν στο 64′, ο Γιουσούποφ πήρε το «ριμπάουντ» και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, 2-1. Το εισιτήριο σφράγισε ο Κουράνι, που στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.