Ξεχώρισε ο Κωνσταντέλιας παρά την ήττα...

Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ισπανία από τη Θέλτα με 3-1, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και του ισπανικού Τύπου.

Η έγκυρη «Marca» ανέδειξε τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό ως έναν από τους κορυφαίους του αγώνα στο «Μπαλαΐδος», βαθμολογώντας τον με τρία αστέρια, την υψηλότερη δυνατή αξιολόγηση. Αυτός και ο Ιάγο Άσπας, ήταν οι μόνοι με τη συγκεκριμένη βαθμολογία!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 37ο λεπτό, ωστόσο δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και γνώρισε την ήττα με ανατροπή, σε μια βραδιά που δεν εξελίχθηκε ιδανικά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, Γιακουμάκης και Γίρι Παβλένκα αξιολογήθηκαν με δύο αστέρια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήραν ένα. Αντίθετα, από τη Θέλτα διακρίθηκαν αρκετοί. Οι Μάρκος Αλόνσο, Ίλεξ Μορίμπα, Όσκαρ Μινγκέθα, Πάμπλο Ντουράν, Μπόρχα Ιγκλέσιας και Βίλιοτ Σβέντμπεργκ πήραν επίσης δύο αστέρια.

33fcffb5-d5ff-4474-8f82-2252fabdc0da.jfif