Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Τετέ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικη εκπομπή ότι είχε δεχθεί κρούσεις από τέσσερις συλλόγους της πατρίδας του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που τον ήθελε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της πατρίδας του.
Το όνομα του 25χρονου ακούστηκε έντονα τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι του 2024 από τη Γαλατάσαραϊ, καταβάλλοντας ποσό που ξεπερνά τα έξι εκατομμύρια ευρώ.
Ο ταλαντούχος άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2028, αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας κι έχει μέχρι στιγμής 58 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 5 ασίστ.
«Ο Τετέ ήταν στο στόχαστρο της Κρουζέιρο, η διοίκηση μπορεί να επανέλθει τον Γενάρη», είναι ο τίτλος στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, μετά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμ, ο οποίος τόνισε στον δημοσιογράφο και youtuber Cartolouco:
«Έχω (θέληση να επιστρέψω στη Βραζιλία), σίγουρα. Οι βραζιλιάνικες ομάδες με προσεγγίζουν πολύ. Ακόμη και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Φλαμένγκο, Μποταφόγκο, Φλουμινένσε, Κρουζέιρο. Θέλω να ζήσω κάτι που δεν έχω ζήσει ακόμα. Δεν έχω αγωνιστεί ως επαγγελματίας στη Βραζιλία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στην Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τετέ.
“RECEBI PROPOSTAS DE FLAMENGO, FLUMINENSE, BOTAFOGO E CRUZEIRO”
— Cartolouco 👑 (@Cartolouco) September 24, 2025
Tetê, ex-Leicester, Lyon e Shakhtar, revela que recebeu propostas de grandes clubes brasileiros nesta janela, mas decidiu ficar na Europa
Na última temporada, foi o melhor jogador do campeonato grego
Queria ele? pic.twitter.com/IS1vFIGIYx