Λαγός: «Χάσαμε από τις λεπτομέρειες» (video)

Ο Τάσος Λαγός υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλή εμφάνιση στη Μόσχα, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ντιναμό.

Ο Τάσος Λαγός υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλή εμφάνιση στη Μόσχα, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ντιναμό. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν τους άλλους δύο στόχους της ομάδας μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Εντάξει, νομίζω κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα απ’ τον αντίπαλο, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε την ευκαιρία με τον Εμίρ να κάνουμε το 2-0, δεν ήρθε. Εντάξει, νομίζω στο δεύτερο, το’ χουμε πει πάρα πολλές φορές, ακόμα μια φορά νομίζω σήμερα οι λεπτομέρειες και ειδικά σ’ αυτά τα παιχνίδια, στα ευρωπαϊκά, είναι που κρίνουν τα παιχνίδια. Πρέπει να’ μαστε συγκεντρωμένοι σ’ όλο το παιχνίδι, σ’ όλη τη διάρκεια, πέντε ένα λεπτά, ένα λεπτό, δύο λεπτά, δέκα λεπτά στο παιχνίδι μπορεί να σου στοιχίσει, όπως έγινε και σε μας στο δεύτερο ημίχρονο που φάγαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Μα από εκεί και πέρα εντάξει, νομίζω, ότι δε μείναμε, αντιδράσαμε, παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους, είχαμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω κρατάμε την καλή εμφάνιση μπορώ να πω σε μια δύσκολη έδρα, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνεχίζουμε».


Για το αν μένει πικρία απ’ τον γρήγορο αποκλεισμό απ’ το Γιουρόπα Λιγκ:
«Νομίζω μας μένει μια μεγάλη πικρία κι όχι μόνο σε μένα, νομίζω σ’ όλα τα παιδιά διότι σχεδόν, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στην Εστορίλ, σ’ όλα τ’ άλλα τα παιχνίδια έχουμε δώσει τα πάντα, απλά όπως είπα οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια και σ’ αυτά, σε μερικές φάσεις μες στο παιχνίδι δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα’ πρεπε ίσως. Ίσως είναι αυτό. Ναι, νομίζω είναι πικρία γιατί δεν αξίζαμε ν’ αποκλειστούμε έτσι, νομίζω έπρεπε να’ χουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά εντάξει τώρα τελείωσε, έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και νομίζω θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να είμαστε μες στους στόχους και να τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».


Για το ότι ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε με κοντομάνικο:
«Συνήθως παίζω με κοντομάνικο, το κρύο μ’ αρέσει, δεν έχω θέμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.