Για την τιμή των όπλων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εφετινή του νίκη στο Europa League, παρότι έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης (18:00 novasports 2).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εφετινή του νίκη στο Europa League, παρότι έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης (18:00 novasports 2). Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην Ρωσία με απουσίες, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τραυματίες Καρέλη και Ατζαγκούν, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Κάρλος Ζέκα, προκειμένου να προφυλαχτεί για την επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, με τη Βέροια.


Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να μην εμπιστεύεται το 5-3-2, που δοκίμασε στο φιλικό με την ΑΕΚ, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος με τη λειτουργία του και έτσι αναμένεται να στραφεί στο γνώριμο 4-4-2. Όπως υπογράμμισε, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αδιάφορος και έτσι αναμένεται να παρατάξει τους θεωρητικά βασικούς στο συγκεκριμένο ματς. Ο Στιλ θα καθίσει στην εστία των “πράσινων”, με τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να είναι τα δυο μπακ, με τους Μέντες, Λαγό και Πράνιτς στη μεσαία γραμμή. Ο Ντίνας αναμένεται να ξεκινήσει σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Πέτριτς και Κλωναρίδη.


Ο Παναθηναϊκός θέλει βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του τόσο στον όμιλο, όσο και στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Οι “πράσινοι” θέλουν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, προκειμένου να έχουν καλές κληρώσεις τις επόμενες σεζόν, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ‘σφραγίσουν” την πρώτη θέση του ομίλου και να αποφύγουν τις ομάδες, που θα προέρχονται από το Champions League, στον επόμενο γύρο.


Η βαθμολογία του Group E:
1 Ντιναμό Μόσχας 12
2 Αϊντχόφεν 7
3 Εστορίλ 3
4 Παναθηναϊκός 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.