Europa League: Ο Παναθηναϊκός βγάζει αντίπαλο για τον Ολυμπιακό!

Οι ομάδες που θα βρισκονται στο γκρουπ του Γ προκριματικού γύρου του Champions League και θα κληρωθεί ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν εφόσον αποκλειστούν στο δρόμο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League.

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να γνωρίζει ο Ολυμπιακός ποιες ομάδες μπορεί να βρει στο δρόμο για τους ομίλους του Europa League, υπάρχει μια πρώτη εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους του.

Αυτοί θα προκύψουν σίγουρα από το γκρουπ του Παναθηναϊκού στον Γπροκριματικό γύρο του Champions League, καθώς οι ομάδες που θα αποκλειστούν θα μπουν στην κλήρωση για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League.

Ποιες είναι αυτές; Η δευτεραθλήτρια Ελβετίας πιθανότατα την Σερβέτ, με τη Λουγκάνο που ακολουθεί με τρεις βαθμούς διαφορά να έχει ελπίδες και αυτή για την δεύτερη θέση.

Η δευτεραθλήτρια Ουκρανίας, δηλαδή μία εκ των Ντνίπρο ή Ζόρια, με την πρώτη στο +3 αυτή τη στιγμή και η δευτεραθλήτρια Βελγίου. Εκεί είναι πιο πολλές οι ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση, καθώς Άντβερπ, Ουνιόν και Γκενκ, με τις τρεις ομάδες να διεκδικούν ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δύο πρώτες είναι ισόβαθμες με 45 βαθμούς και η Γκενκ ακολουθεί με 42.

Και στα τρία πρωταθλήματα απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωσή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.