Μπόουλερ: “Βελτιωνόμαστε, θα τα δώσουμε όλα για νίκη στο ντέρμπι”

Ο Τζος Μπόουλερ μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη δική του παρουσία στο ματς της Πέμπτης.

Την ευκαιρία να αποδείξουν οι νεαροί παίκτες ότι αξίζουν μια ευκαιρία από τον Μίτσελ τόνισε ο Τζος Μπόουλερ, ο οποίος ανέφερε πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ματς που ο Ολυμπιακός πρέπει να το κερδίσει οπωσδήποτε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόουλερ:

Για το τι κρατάει από το ματς με τη Ναντ: “Υπάρχουν αρκετά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, είναι σημαντικό ότι μπήκαμε καλά στο ματς. Το ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο δεν ήταν δικαιολογία για να μην μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα. Υπήρξαν πολλοί νεαροί παίκτες και είχαν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Τώρα τελείωσαν όλα και συγκεντρωνόμαστε για το ντέρμπι της Κυριακής”.

Για το ντέρμπι με ΠΑΟ: “Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταλάβω τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής. Όλοι μιλούν για αυτό το ματς και το πόσο σημαντικό είναι να το κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, κράταμε τα θετικά στοιχεία από τα τελευταία ματς και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο ντέρμπι της Κυριακής. Είναι ένας ματς που πρέπει να κερδίσουμε”.

Για το αν είναι μια νέα αρχή για τον ίδιο: “Καταλαβαίνω ότι είμαστε πολλοί παίκτες στην ομάδα και ο καθένας περιμένει την ευκαιρία του. Το ίδιο κάνω και εγώ, προπονούμαι σκληρά και περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή. Θα είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.