Καραμπάγκ-Φράιμπουργκ 1-1: “Έξω” οι Αζέροι, πρώτοι και καλύτεροι οι Γερμανοί

Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ ήρθαν ισόπαλες 1-1, αλλά ο βαθμός δεν ήταν αρκετός για τους Αζέρους μετά το διπλό της Ναντ στο Καραϊσκάκη και θα συνεχίσουν στo Conference.

Η Καραμπάγκ ήθελε νίκη απέναντι στην Φράιμπουργκ που είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο από την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο οι Γερμανοί δεν “χαρίζονται” και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου πήγαν στο Αζερμπαϊτζάν για ένα ακόμα διπλό στο οποίο μάλιστα έφτασαν κοντά.

Με πέναλτι του Πέτερσεν η ομάδα του Στράιχ προηγήθηκε στο 25ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι αυτό το σκορ θα συνόδευε τις δύο ομάδες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πόσω μάλλον όταν από το 62′ η Καραμπάγκ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω απόβολής του Μεντίνα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 91′, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να έρθει και η πρόκριση με τα νέα από το Καραϊσκάκη να μην ευχάριστα για τους Αζέρους. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους γηπεδούχους απογοητευμένους και αποκλεισμένους, αλλά με ευρωπαϊκή συνέχεια στο Conference League, ενώ την Φράιμπουργκ πρώτη και καλύτερη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.