Ρέιντζερς – Λιβερπουλ 1-7: Τη Λίβερπουλ θα τη σέβεσαι, τη Λίβερπουλ! (vids)

H Λίβερπουλ συνέτριψε 1-7 τη Ρέιντζερς που... τόλμησε να προηγηθεί στο 'Αιμπροξ! Ρεκόρ με Χατ - τρικ ο Σαλάχ μέσα σε έξι λεπτά! Ασίστ ο Τσιμίκας.

H Λίβερπουλ μπορεί να ήρθε πληγωμένη στο ματς με τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ με 3-2 (για την Premier League), ωστόσο διέλυσε τη Ρέιντζερς 1-7 στο Άϊμπροξ, αν και οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 με γκολ του Σκοτ Άρφιρντ στο 17΄! Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια αφηνιασμένη αντίδραση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι πρωταγωνιστές εναλάσσονταν για τους “κόκκινους” με τον Φιρμίνιο να είναι ο παίκτης που οδήγησε στην ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 24′ και το 55′ για το 1-2, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα. Ο Φιρμίνιο δεν έφτασε σε τρίτο γκολ, αλλά μοίρασε ασίστ στον Νούνιεζ για το 1-3 στο 66′ και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση της ομάδας του Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέλαβε δράση και πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ της ιστορίας του Champions League σε έξι λεπτά και 12 δευτερόλεπτα!

Ο Αιγύπτιος φορ πέτυχε τρία γκολ, σκοράροντας στο 75′, στο 80′ και στο 81′! Ο 19χρονος Χάρβεϊ Έλιοτ πέτυχε το έβδομο γκολ για τη Λίβερπουλ που έφερε την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ στους εννέα βαθμού μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στην κορυφή με το απόλυτο των 12 πόντων η Νάπολι, στους τρεις έμεινε ο Άγιαξ, παρέμειναν άποντοι οι Ρέιντζερς.

Την επόμενη αγωνιστική (26/10) η Λίβερπουλ θ΄αγωνιστεί με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ενώ οι Ρέιντζερς θα φιλοξενηθούν απ’ τη Νάπολι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.