Ναντ – Ολυμπιακός 2-1: Σοκ στην εκπνοή! (hls)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 απ' τη Ναντ στην εκπνοή της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα 2-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, στο “Μπουζουάρ”. Ο Μοστάφα άνοιξε το σκορ στο 32′, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός με αυτογκόλ του Μουτουσάμι στο 50′, αλλά στο 90+4′ ο Γκεσάν έγραψε το 2-1 με κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή!

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε διάταξη με τρεις κεντρικούς, θέλοντας να καλύψει το κενό του Γιάν Εμβιλά με την παρουσία του ΠαναγιώτηΡέτσου ανάμεσα από Μανωλά και Σισέ. Στο τέρμα θα είναι ο Βατσλίκ. Φούλμπακ θ΄αγωνιστούν οι Άβιλα και Ρεάμπτσιουκ.Κούντε και Μπουχαλάκης θα είναι τα εσωτερικά χαφ, ενώ προωθημένοι θα ξεκινήσουν οι Μασούρας, Μπιέλ και Χουάνγκ Ουί Τζο.


Oι Σιμόν και Σισοκό δεν ήταν έτοιμοι για 90λεπτο κι έτσι ο Αντουάν Κομπουαρέ δε ρίσκαρε τη συμμετοχή τους απ’ την αρχή του αγώνα της Ναντ απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην επίθεση βρέθηκαν το νέο απόκτημα Γκαναγκό και ο Αιγύπτιος Μοσταφά Μοχάμεντ. Η ενδεκάδα της γαλλικής ομάδας: Λαφόντ – Άπια, Γκιροτό, Παλουά -Γκεσάν, Μπλας, Μουτουσαμί, Κιριβέλα, Μερλάν – Μοσταφά, Γκαναγκό.

ΠΙΕΣΗ ΑΠ’ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥΣ, “ΚΑΡΠΟΣ” ΤΟ ΓΚΟΛ!

Η Ναντ ήταν πολύ πιεστική στο ξεκίνημα και με εφόδιο την καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την καυτή ατμόσφαιρα στο “Μπουζουάρ” έφτασε στο γκολ. Στο δεύτερο λεπτό ο Άπια έκανε σπουδαία ενέργεια από αριστερά πάνω στον Ρέαμπτσιουκ και σούταρε για να πραγματοποιήσει επέμβαση ο Ρεάμπτσιουκ. Στην επαναφορά δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ο Μοσταφά. Αυτό ήταν προειδοποίηση. Το γκολ των Γάλλων ήρθε στο 32′. Ο Μπλας πέρασε την μπάλα ανάμεσα απ΄την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού προς τον Μοστάφα, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0.

ΒΓΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟ “ΚΑΒΟΥΚΙ” ΤΟΥ

Ο Ολυμπιακός αφού προσπέρασε το πρώτο ημίωρο με μόλις ένα γκολ παθητικό, κατάφερε να ισορροπήσει μερικώς το ματς και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο 39′. Ο Μασούρας επέμεινε εκτός περιοχής και πάσαρε στον Μπιέλ. Ο Ισπανός άνοιξε έξυπνα στον επερχόμενο Άβιλα και εκείνος πλάσαρε άστοχα στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στα πρώτα 45′.

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΒΡΗΚΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΔΟΣΗ ΤΥΧΗΣ

Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έφτασε στην ισοφάριση. Στο 48′ ο Άβιλα έκανε ωραία κούρσα και σέντρα από δεξιά, αλλά ούτε ο Ουί Τζο, ούτε ο Μασούρας δεν κατάφερναν να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα. Στο 50′ ο Κούντε βρέθηκε στα δεξιά και πραγματοποίησε σέντρα προς τον Ουί Τζο, ωστόσο ο Κορεάτης δεν μπήκε πρώτος στην μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ των Πειραιωτών. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μασούρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίχτυα.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΠΟΟΥΛΕΡ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο Τζος Μπόουλερ πέρασε στο ματς στο 56΄στη θέση του Μασούρα και αμέσως προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα χάνοντας ευκαιρία στο 64′.

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΝΑΝΤ ΚΑΙ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ

Στο τελευταίο 15λεπτο του ματς η Ναντ είχε τον πρώτο λόγο και έχασε σειρά ευκαιριών για το 2-1, αλλά το κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 72′ είχε ευκαιρία με την κεφαλιά του Γκιροτό. Η μπάλα δίπλα απ΄το κάθετο δοκάρι του Βατσλίκ. Στο 74′ ο Μοχάμεντ πήρε την κεφαλιά, με τον Βατσλίκ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 81′ το γκολ του Γκεσάν ακυρώνεται καθώς στην αρχή της φάσης ο Μοστάφα ήταν σε θέση offside.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πέρασε στο ματς στο 76′ στη θέση του Ουί Τζο, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποβλήθηκε καθώς διαπληκτίστηκε με τον Γκιροτό, ο οποίος έσπρωξε τον Κάρλος Κορμπεράν.

Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+4′ οι Γάλλοι απέκτησαν ξανά προβάδισμα με 2-1. Ύστερα από σέντρα από τα δεξιά, ο Γκεσάν πήρε την κεφαλιά στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Βατσλίκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.