Κομπουαρέ: “Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός, είναι εκεί ο μικρός μου “αδερφός”

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, για τη δυσκολία του ομίλου και για τον... μικρό του αδερφό μίλησε στην ΣΤ για το ματς με τους ερυθρόλευκους ο προπονητής της Ναντ.

Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο αντίπαλο λόγω της παρουσίας του Κριστιάν Καρεμπέ.


Αναλυτικά ο Αντουάν Κομπουαρέ μίλησε:

Για τους τραυματίες: «Όλοι είναι έτοιμοι για το ματς. Ο Μερλάν επέστρεψε, όπως και ο Σισοκό. Το μόνο ερωτηματικό που απομένει είναι σχετικά με τον Σιμόν αλλά θα το δούμε αύριο»

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι λίγο ιδιαίτερος γιατί εκεί βρίσκεται ο μικρός μου «αδερφός» (Καρεμπέ) αλλά έχει και πολλούς παίκτες που γνωρίζουν τη Ligue 1. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς που θα παίξουν με εμάς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ… θαρραλέοι»

Για τον στόχο του Europa League: «Ο στόχος είναι απλός. Να νικήσουμε σε αυτό το πρώτο ματς. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτόν τον όμιλο και γιατί όχι, να προκριθούμε. Το λέω με πολλή ταπεινότητα. Είχαμε την κλήρωση και ήμασταν λίγο απογοητευμένοι γιατί κληρωθήκαμε με ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά γρήγορα… έφυγε αυτό γιατί είπαμε στον εαυτό μας ότι πρέπει να γίνει μια κίνηση και θα παίξουμε με τόλμη»

Για τους οπαδούς: «Χθες είδα την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Γιουβέντους και είδα τους οπαδούς. Δεν απαγορεύονται τα καπνογόνα κανονικά; Μπορεί και στο δικό μας να υπάρχουν και να είναι το ίδιο. Ελπίζω να δημιουργηθεί μία καυτή ατμόσφαιρα»

Για τους παίκτες του: «Θέλω να τους φέρω ηρεμία πριν από αυτόν τον αγώνα. Είναι στο χέρι τους να γράψουν ιστορία. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εμπειρία που έχουν ορισμένοι παίκτες σε αυτούς τους αγώνες του Europa League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.