ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1-1 (5-4 πεν.) : Και στο τέλος… κερδίζουν οι Γερμανοί (hls)

Ο Κέβιν Τραπ ήταν ο ήρωας της βραδιάς για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πρωταγωνιστής στην παράταση και τα πέναλτι για τους Γερμανούς που νίκησαν με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι την Ρέιντζερς.

Λεπτές ισορροπίες

Το πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο στην κυριαρχία των δύο ομάδων και χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις.

Η Γερμανική ομάδα άρχισε καλύτερα και πλησίασε αρκετά την περιοχή των Σκωτσέζων οι οποίοι άντεξαν στην πίεση.

Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν πολλές στημένες μπάλες αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με καμία από αυτές. Ότι έγινε από τις δύο ομάδες έγινε με μακρινά σουτ.

Μοναδική καλή στιγμή η ατομική προσπάθεια και το σουτ του Κνάουφ που έδιωξε κόρνερ ο ΜακΓκρέγκορ. Παίζουν συγκρατημένα οι δύο προπονητές.

Ένα καυτό δωδεκάλεπτο και… παράταση

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έγιναν μέσα σε δώδεκα λεπτά.

Ο Τούτα γλίστρησε στο 57ο λεπτό και ο Αρίμπο έφυγε τετ-α-τετ για να σκοράρει απέναντι στον Τραπ και να δώσει προβάδισμα στους Ρέιντζερς.

Στο 69ο λεπτό, ο Κόστιτς έδωσε άλλη μια ασίστ φέτος και ο Μπορέ, πετάχτηκε πρώτος στην μπαλα και ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες πρόσεξαν, απέφυγαν τα μεγάλα λάθη και χωρίς μεγάλη ευκαιρία έφτασαν ισόπαλες ως το τέλος και οδηγήθηκαν στην παράταση.

Ήρωας Τραπ

Στην παράταση προσεκτικές και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη κάτι συνταρακτικό. Στο δεύτερο όμως η Ρέιντζερς φάνηκε πιο φρέσκια και απείλησε.

Ο Τραπ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 118ο λεπτό του αγώνα σταματώντας τον Κεντ από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ ο τερματοφύλακας των Γερμανών μπλόκαρε και το φάουλ του Ταβερνίε στο 121ο λεπτό.

Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι και εκεί ο Τραπ έκανε και πάλι το θαύμα του καθώς σταμάτησε το πέναλτι του Ράμζεϊ. Ο Μπορέ ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και η Άιντραχτ κατέκτησε το Europa League.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. (3/4/3) : Τραπ – Τουρέ, Τούτα (59′ Χάσεμπε), Εντικά (100′ Λεντς) – Κνάουφ, Ρόντε (90′ Γιάκιτς), Σο (106′ Χρούστιτς), Κόστιτς – Κάμαντα, Λίντστρεμ (70′ Χάουγκε), Μπορέ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (4/2/3/1) : ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνίε, Γκόουλντσον, Μπάσι, Μπάρισιτς (117′ Ρουφ) – Τζάκ (74′ Σάκαλα, 117′ Ράμζεϊ), Λάντστραμ – Κεντ, Ράιτ (74′ Ντέιβις), Καμαρά (91′ Άρφιλντ) – Αρίμπο (101′ Σαντς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.