Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρ. 1-2 : Βήμα πρόκρισης (hls)

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την Άιντραχτ που επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Europa League

Γρήγορο ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες έπαιξαν Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ από την αρχή της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό με τον Κνάουφ.

Στο 14′ η Γουέστ Χαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπόουεν από την κάθετη πάσα του Αντόνιο βρέθηκε απέναντι στον Τραπ, πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 21΄ ωστόσο η υπεροχή των «σφυριών» έφερε αποτέλεσμα, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Λαντσίνι, ο Ζουμά πιάνει την κεφαλιά και ο Αντόνιο που ήταν σωστά τοποθετημένος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν είχαν τον ρυθμό του πρώτου 45λεπτου, ωστόσο στο 52΄οι Γερμανοί πήραν εκ΄ νέου προβάδισμα με σκόρερ τον Καμάντα, ενώ στο 69΄ από την καλή προσπάθεια του Μπρενραχμά, η μπάλα βρήκε για 2η φορά το δοκάρι του Τραπ και κατέληξε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των παικτών της Άιντραχτ με τον Καμάντα να δουν την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αρεολά και να καταλήγει κόρνερ αφού πρώτα κόντραρε στα πόδια του Ντόουσον.

Ωστόσο η φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από το ψαλιδάκι του Μπόουεν, η μπάλα αφού κατέληξε στο δοκάρι του Τραπ, στη συνέχεια “έσκασε” στο έδαφος για να γλιτώσουν από βέβαιη παραβίαση οι φιλοξενούμενοι.

Ανούσια η υπεροχή των γηπεδούχων που πλέον πρέπει να κάνουν την υπέρβαση στον αγώνα της Φρανκφούρτης προκειμένου να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Κρίσγουελ, Ντόουσον, Ζουμά, Τζόνσον, Λαντσίνι (66΄ Μπενραχμά), Σούτσεκ, Ραϊς, Φορνάλ, Αντόνιο, Μπόουεν

Άιντραχτ Φρ. : Τραπ, Χίντρεγκερ, Τουρέ, Τούτα, Ρόντε, Κόστιτς, Σόου, Καμαντά, Λίντστρομ (62΄ Χάουγκε), Μπορέ (90΄ Ατσέ), Κνάουφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.