Ολυμπιακός: Ο τακτικός Ονιεκούρου, ο ογκόλιθος Τικίνιο και το “ταβάνι” του Αγκιμπού

Η χαμένη ευκαιρία με Αταλάντα και οι παίκτες που έκαναν τη βρώμικη δουλειά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε για πολλούς μήνες το ματς με την Αταλάντα και αυτό βγήκε στο χορτάρι του “Stadio di Bergamo”, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος και μαχητικός, ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά. Φυσικά αντίστοιχη δουλειά είχε κάνει και ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, με την άμυνα του Ολυμπιακού να αιφνιδιάζεται απ’ τον βομβαρδισμό από σέντρες της Αταλάντα, που συνήθως είναι μια ομάδα που αγαπάει το σετ παιχνίδι και… μπαίνει με την μπάλα στα δίκτυα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από ορισμένα στοιχεία του Ολυμπιακού, ενώ προβληματίστηκε από άλλα. Ο Χένρι Ονιεκούρου βοήθησε πολύ στο τακτικό κομμάτι και μαζί με τον Γιώργο Μασούρα ήταν αλάνθαστοι στις τοποθετήσεις τους, βγάζοντας πολλή ενέργεια στο χορτάρι. Μάλιστα ο Ονιεκούρου, μαζί με τον Τικίνιο ήταν οι πρωταθλητές στο τρέξιμο, πιάνοντας… άνετα τα 10 χιλιόμετρα στο χθεσινό ματς.

Ο Ονιεκούρου μάλιστα θα μπορούσε να είναι ο παίκτης που θα σφράγιζε το 0-2 και θα έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για τους Ιταλούς, ωστόσο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και δεν κατάφερε να είναι αποτελεσματικός στην τελική πάσα, αν και έβγαζε ασταπιαία τον Ολυμπιακό στην κόντρα. Πάντως ο Νιγηριανός θα έχει ευκαιρία και στο Φάληρο απέναντι στην Αταλάντα, καθώς η λογική λέει πως θα βρει αντίστοιχους χώρους σε ορισμένα σημεία του ματς.

Για τον Τικίνιο τα πράγματα ήταν πιο ζόρικα, καθώς για αρκετή ώρα έμεινε απομονωμένος απέναντι στα μεγάλα κορμιά της ιταλικής τριάδας, δίνοντας αρκετές μάχες. Φυσικά πιστώθηκε και το πολύτιμο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Αγκιμπού Καμαρά προσπάθησε να ξεχωρίσει, ωστόσο η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε φάση υπερφόρτωσης, πνευματικής και σωματικής (overreaching). Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα νέο παιδί, το οποίο σε ελάχιστους μήνες έχει ζήσει πολλά… ποδοσφαιρικά χρόνια! Καταξίωση με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, κλήση στο Κόπα Αφρίκα και τραυματισμός. Δύσκολα να τα χωνέψει όλα αυτά ο Αγκιμπού, που δεν μπορεί πάντα να κάνει τη διαφορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.