Europa League: Βήμα πρόκρισης η Σεβίλλη, μικρό προβάδισμα η Πόρτο (hls)

Νικήτρια η Σεβίλλη στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με ανατροπή κέρδισε η Πόρτο τη Λάτσιο, ισόπαλες αναδείχθηκαν Λειψία και Σοσιεδάδ στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "32" του Europa League.

Ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των “16” του Europa League έκανε η Σεβίλλη μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 3-1.

Προβάδισμα απέκτησε η Πόρτο, η οποία κέρδισε 2-1 τη Λάτσιο με ανατροπή, ενώ η Λειψία και η Ρεάλ Σοσιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πόρτο – Λάτσιο 2-1

Ματσάρα στο “Ντραγκάο” ανάμεσα στην Πόρτο και τη Λάτσιο με τους Ιταλούς να ανοίγουν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Ζακάνι και να αποκτούν το… πάνω χέρι στο παιχνίδι. Οι Πορτογάλοι πίεσαν τους Λατσιάλι, ισοφάρισαν με τον Μαρτίνεζ σε 1-1 στο 37ο λεπτό και με τέρμα του ίδιου παίκτη στο 49ο λεπτό κατάφεραν να κάνουν το 2-1 και να αποκτήσουν ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Σεβίλλη – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3-1

Σχετικά εύκολο έργο είχε η Σεβίλλη στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς επικράτησε 3-1 και έχει το ρόλο του φαβορί για την εξασφάλιση του “εισιτηρίου” για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ράκιτιτς στο 13ο λεπτό, οι Κροάτες ισοφάρισαν με τον Όρσιτς στο 41′, ωστόσο τα γκολ του Οκάμπος στο 44′ και του Μαρσιάλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Λειψία – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-2

“Χορταστικό” παιχνίδι έγινε στη Γερμανία με τη Λειψία να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Λε Νορμάν, ενώ οι Γερμανοί ισοφάρισαν με το τέρμα του Ενκουνκού στο 30ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 στο 64ο λεπτό με τον Ογιαρθάμπαλ και η Λειψία ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Φόρσμπεργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.