Europa League: «Σοκ» για Ντόρτμουντ, όλα ανοικτά για Μπαρτσελόνα και Νάπολι (hls)

Στο μεγάλο ματς των νοκ-άουτ playoff του Europa League, Μπαρτσελόνα και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Ρέιντζερς πέτυχε σπουδαία νίκη στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ.

Στο «Καμπ Νόου» η Νάπολι πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ζιελίνσκι στο 29’, με την Μπαρτσελόνα (βασικός ο Ομπαμεγιάνγκ) να πιέζει και τελικώς με πέναλτι του Τόρες να ισοφαρίζει στο 59’ και την πρόκριση να είναι ανοικτή και για τις δύο ομάδες στη ρεβάνς του «Ντιέγο Μαραντόνα» σε μία εβδομάδα.

Στη Βεστφαλία η Ρέιντζερς εξέθεσε τις αμυντικές αδυναμίες της Ντόρτμουντ κι έθεσε θεμέλια πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας δίχτυα στο 38’ με το πέναλτι του Ταβερνιέρ (χέρι του Ζαγκαντού) με τον Μοράλες να διευρύνει το σκωτσέζικο προβάδισμα στο 41’. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Λούντστραμ στο 49’, ο Μπέλιγχαμ μείωσε προσωρινά σε 1-3 στο 51’ όμως τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μορέλος (32 γκολ σε 60 συμμετοχές στο Europa League) σημείωσε το 1-4. Το σύνολο του Ρόζε μείωσε σε 2-4 στο 82’ με τον Γκερέιρο και καλείται να κάνει την ανατροπή στην Σκωτία σε 7 βράδια.

Η «ελληνική» Σέριφ Τίρασπολ (βασικοί Αθανασιάδης και Ευαγγέλου) επικράτησε εντός έδρας της Μπράγκα με 2-0, με τους Μολδαβούς να ανοίγουν στο σκορ από τα 11 μέτρα με το πέναλτι του Τιλ στο 43’ και τον Τραορέ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 83’.

Στην Αγία Πετρούπολη, Ζενίτ και Μπέτις πρωταγωνίστησαν σε έναν απολαυστικό πρώτο ημίχρονο, με το σύλλογο της Ανδαλουσίας να προηγείται χάρη στα γκολ των Ροδρίγες (8’) και Ζοζέ (18’), αλλά οι Ρώσοι είχαν διπλή απάντηση μειώνοντας στο 25’ με τον Τζούμπα και ισοφαρίζοντας στο 29’ με τον Μάλκομ. Όμως οι «μπέτικος» πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια καθώς ο Γουαρδάδο στο 41’ σημείωσε το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.