Ολυμπιακός: Ας ακούσουμε τον Γιάν

Ο Γιάν Εμβιλά ήταν σαφέστατος ως προς τη βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού στη συνέχεια της σεζόν!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αντβέρπ σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες ακόμα και αν κέρδιζαν την ομάδα της Αμβέρσας, δεν θα κατάφερναν να προκριθούν ως πρώτοι στον 4ο όμιλο εξαιτίας της ισοπαλίας της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ στην Κωνσταντινούπολη.

Η ήττα του Ολυμπιακού ούτε βαριά ήταν σε ό,τι αφορά το σκορ, ούτε είχε κάποια βαθμολογική συνέπεια σε συλλογικό επίπεδο. Σε εθνικό επίπεδο βέβαια η Ελλάδα έχασε βαθμούς. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν αποκαρδιωτική, καθώς δεν εμφάνισε ποτέ σημαντικό παλμό απέναντι σε μια ομάδα με ταλέντο, αλλά και με εμφανή σημάδια έλλειψης εμπειρίας.

Έτσι τα απόνερα της εμφάνισης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι ισχυρά και θα κοπάσουν με πειστική συνέχεια του Ολυμπιακού μέχρι την παύση των εορτών. Ίσως αποτέλεσε το τελευταίο ηχηρό καμπανάκι πριν τις χειμερινές διακοπές, αλλά και εν όψει της αλλαγής της σύστασης της ομάδας εν όψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τα λόγια του Γιάν Εμβιλά μετά το φινάλε του ματς, καταδεικνύουν τον ηγετικό ρόλο του εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και την οπτική του προς την εικόνα της ομάδας, που είναι κρυστάλλινη και στοχεύει στις πραγματικές αδυναμίες του συνόλου.

Μεταξύ άλλων είπε:

Ξέραμε ότι στη διοργάνωση θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Όταν παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους θα καταλάβουμε ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.