«Δικαίως προκριθήκαμε»

Η εικόνα των δύο παιχνιδιών έδωσε σωστά την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ.

Η εικόνα των δύο παιχνιδιών έδωσε σωστά την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Ο προπονητής των «πράσινων» είπε ότι η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του και τους νέους παίκτες, αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε με σκοπό να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τα πρώτα 25-30 λεπτά, όμως στη συνέχεια αλλάξαμε τη διάταξη και τον σχηματισμό μας. Κι ακολούθως ισορροπήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Και ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε το γκολ, διότι η Μίντιλαντ είναι επιρρεπής πίσω και με την ταχύτητά μας ήταν δεδομένο ότι θα βάζαμε γκολ. Ο Ατζαγκούν δεν το σημείωσε ότι πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ από στημένο με τον Νάνο, ενώ και αντίδρασή μας μετά το 1-1 ήταν εξαιρετική. Ηταν πολύ σημαντικό το γκολ για τον Βίκτωρα και την ψυχολογία του μετά τον τραυματισμό του και το χρειαζόταν πολύ. Βάση της εικόνας μας και στα δύο ματς δικαίως προκριθήκαμε. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προκριθήκαμε για την ομάδα. Εχουμε πολλά νέα παιδιά από την ακαδημία μας και θέλουμε να κρατάμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και παράλληλα να βάζουμε μέσα Ελληνες παίκτες από την ακαδημία μας, οι οποίοι θα αποτελέσουν και το μέλλον μας».


Για το πόσο σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ:
«Είναι όντως πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι προκριθήκαμε. Ενα χρόνο μετά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στους ομίλους του Γιουρόπα. Ολο αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά και τα ίδια τα παιδιά. Η πορεία μας στην Ευρώπη πιστεύω πως στη συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες και πολλά να δώσουν ακόμη. Τώρα βρίσκουμε ρυθμό. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη και την προσπάθεια των παιδιών. Παίκτες όπως ο Ρισβάνης που έπαιξε απόψε πρώτη φορά στην Ευρώπη, ο Δώνης, ο Λαγός, ο Κλωναρίδης, είναι πολύ σημαντικοί και παιδιά που εξελίσσονται. Και η πορεία τους εάν συνεχίσουν έτσι θα είναι ακόμη καλύτερη και για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Για το πρώτο δύσκολο 20λεπτο:
«Η εικόνα μας όπως είπα, στο ξεκίνημα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα με τους ακραίους της Μίντιλαντ. Δεν είχαμε καλές συνεργασίες εκεί. Μετά την εσωτερική αλλαγή, ισορροπήσαμε και μετά δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Εχω ξαναπεί πως αυτή η ομάδα όταν τη ζορίζεις αντιδράει θετικά. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε».


Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε πει από πέρσι, πως πρώτος στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Και το κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια είναι κάτι που συναντάς δύσκολα σε μεγάλες ομάδες. Η αντίδραση των παιδιών δείχνει σεβασμό στον άνθρωπο και τον συνάδερφο Μπεργκ. Κατά βάθος ήξερα ότι θα έχουν ετοιμάσει κάτι για τον Μπεργκ. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως τους είπα στα αποδυτήρια, αυτό που πρέπει να δούμε πλέον είναι το ματς της Κυριακής. Την Κυριακή πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο δημιουργικοί και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.