Πρόκριση και για τον Μπεργκ

Aποστολή στη Δανία-Νίκος Τζουάννης
Ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί το 4-1 της Λεωφόρου επί της Μίντιλαντ στη Δανία, χωρίς τον αρχισκόρερ του Μάρκους Μπεργκ. Δείτε ζωντανά το παιχνίδι στις 21:00 από το Novasports2 και ακούστε το σε audio streming από την Web TV του novasports.gr.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί το 4-1 της Λεωφόρου επί της Μίντιλαντ στη Δανία, χωρίς τον αρχισκόρερ του Μάρκους Μπεργκ. Δείτε ζωντανά το παιχνίδι στις 21:00 από το Novasports2 και ακούστε το σε  audio streming από την Web TV του novasports.gr.


Οι «πράσινοι» χάρη στο ρεσιτάλ του Σουηδού στο πρώτο παιχνίδι έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν θα είναι στην MSH Arena και η ομάδα θέλει να του αφιερώσει την είσοδο στους ομίλους.


Πέραν του Μπεργκ, ο Γιάννης Αναστασίου έχει επίσης εκτός τους τραυματίες Πέτριτς και Χουχούμη, τον τιμωρημένο Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και τον Μπερίσα που μόλις αποκτήθηκε.


Πιθανή ενδεκάδα για τους «πράσινους» μπορεί να αποτελείται από τους Κοτσόλη, Μπούρμπο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαζό, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Καρέλη.


Οι Δανοί θα κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια για ανατροπή των δεδομένων, με πιθανή σύνθεση αποτελούμενη από τους Χάουγκαρντ, Μπάνσγκααρντ, Λάρσεν, Ντίκο, Λάουριντσεν, Ουζοτσούκβου, Σίστο, Άντερσον, Πόουλσεν, Ιγκμπούν και Ονουάτσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.