Το novasports.gr στο… βασίλειο των LΕGO (video+pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Στη ...χώρα των δημοφιλών παιχνιδιών σας ξεναγεί το novasports.gr σας δίνει μια ...γερή γεύση από τη LEGOLAND.

Στη …χώρα των δημοφιλών παιχνιδιών σας ξεναγεί το novasports.gr σας δίνει μια …γερή γεύση από τη LEGOLAND.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ

Το μικρό Μπίλουντ των μόλις 6.000 κατοίκων είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στη Δανία μετά την Κοπεγχάγη και ασφαλώς …επισκιάζει το Χέρνινγκ των 46.000 κατοίκων (γειτονική πόλη που εδρεύει η Μίντιλαντ). Και ο λόγος είναι απλός. Σε αυτό το γραφικό χωριουδάκι που βρίσκεται στο βορρά της σκανδιναβικής χώρας είναι η έδρα της εταιρείας παιχνιδιών LEGO.



Εδώ βρίσκονται τα εργοστάσια και παράγεται το 90% των προϊόντων. και …όλα κινούνται σε ρυθμούς …LEGO, καθώς στο χωριό βλέπεις παντού πινακίδες της γνωστής βιομηχανίας παιχνιδιών, ενώ σε κάθε μαγαζί του Μπίλουντ (ακόμα και στα ξενοδοχεία) μπορείς να βρεις και να αγοράσεις τα δημοφιλή τουβλάκια. Πάντως οι πανέξυπνοι Δανοί δεν έχουν μείνει εκεί, αφού έχουν δημιουργήσει και ένα θεματικό πάρκο με …LEGO! Το novasports.gr βρέθηκε στο …βασίλειο της δανέζικης παιχνιδούπολης και σας δίνει μια μικρή …γεύση από τη χώρα των LEGO.

Χιλιάδες τουρίστες παιρνούν καθημερινά τις πύλες της LEGOLAND, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο που έχουν δημιουργήσει οι Δανοί. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος και …περπάτημα για να απολαύσεις το θεματικό πάρκο, ωστόσο ο επισκέπτης τελικά αποζημιώνεται για τον …κόπο του. Απίστευτες κατασκευές αποκλειστικά με χιλιάδες τουβλάκια LEGO βρίσκονται στον χώρο…



Από αεροδρόμια, λιμάνια και μεγαλουπόλεις, μέχρι …χωριά της άγριας δύσης, πειρατικά καράβια και μεσαιωνικά κάστρα. Πραγματικά έχει τα …πάντα, ενώ ξεχωρίζει μια εντυπωσιακή κατασκευή της Ακρόπολης, που βρίσκεται μαζί με μεγάλα μνημεία. Οι τιμές είναι αρκετά …τσουχτερές για τα ελληνικά πορτοφόλια, ωστόσο η εμπειρία είναι μοναδική και ακόμα και οι ενήλικες γίνονται για λίγες ώρες …παιδιά. 

Φοβερή οργάνωση από τους Δανούς, που βρήκαν έναν πανέξυπνο τρόπο για να αξιοποιήσουν τουριστικά μια περιοχή που βρίσκεται στη …μέση του πουθενά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.