Ολυμπιακός: Πολύ έμπειρος για να “τσιμπήσει” από Φενέρ

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία για να δώσει στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε διάσταση πέραν της αθλητικής!

Ο Μεσούτ Οζίλ με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γαλατασαράι θέλησε να δυναμιτίσει το κλίμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (22.00, MC LIVE Novasports.gr). Οκ, παλιομοδίτικο κόλπο, που έχει επηρεάσει ουκ ολίγα ματς στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά η απόπειρα του Οζίλ θα πέσει στο κενό. Αρχικά ο ίδιος ήταν ο άτυχος και της ρεβάνς και δεν θα δώσει το παρών εξαιτίας τραυματισμού. 

Πάντως το τέχνασμα του με τις καυστικές δηλώσεις (μεταξύ άλλων είχε πει: “Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε στην Ελλάδα, να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα”), όπως φάνηκε χθες πέφτει στο κενό. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο καταλληλότερος ποδοσφαιριστής για να διαχειριστεί μια τέτοια ερώτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ

Αρχικά γιατί ήταν ο παίκτης ο οποίος υπέγραψε το ματς της Κωνσταντινούπολης με δύο γκολ και μία ασίστ. Δεν επιχείρησε να πολώσει το κλίμα, αλλά μίλησε με ποδοσφαιρική λογική και ευαισθησία. “Υπάρχει εγωισμός και σίγουρα ένας τέτοιος μεγάλος παίκτης και οι συμπαίκτες του θα θέλουν να απαντήσουν στην ήττα του πρώτου αγώνα, αλλά από εμάς δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Με όλο το σεβασμό, παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να νικήσουμε και πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οπότε ο Μασούρας πέταξε την μπάλα απευθείας στο γήπεδο και έσβησε τη φωτιά που ίσως ήθελαν ν’ ανάψουν οι Τούρκοι ή τουλάχιστον έδειξε την πρόθεση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός διαθέτει τεράστια πείρα στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και αυτή θα είναι η απόπειρα για την πρόκριση νο14 με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.