Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χωρίς Κόστιτς με Ολυμπιακό!

Χωρίς τον Φίλιπ Κόστιτς θα έρθει στην Ελλάδα η αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa league.

Χωρίς τον Φίλιπ Κόστιτς θα έρθει στην Ελλάδα η αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa league.

Η Άιντραχτ, θα φτάσει στην Ελλάδα για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League χωρίς όμως τον Φίλιπ Κόστιτς ο οποίος έμεινε στη Γερμανία και έτσι δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης και δεν κατάφερε σήμερα ν΄ακολουθήσει την προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εκτός του Κόστις, εκτός έμεινε και ο Χρούστιτς που και αυτός δεν προπονήθηκε σήμερα. Οι Λενζ και Πασιένσια έμειναν εκτός αποστολής ενώ Γιάκιτς και Ροντε βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ,

Αναλυτικά η αποστολή:

Τραπ, Εντικά, Χιντερέγκερ, Κάμαντα, Ρόντε, Τουρέ, Μπορέ, Χασέμπε, Τσάντλερ, Τούτα, Ντουρμ, Ράμαζ, Χορτς. Χάουγκε, Ιλσάνκερ, Γιάκιτς, Σο, Λάμερς, Ντα Κόστα, Μπαρκόκ, Λίντστρεμ,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.