Ολυμπιακός: Τι κάνει στα ντέρμπι μετά από “γκέλα” στην Ευρώπη! (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκεται για πρώτη φορά μπροστά σ' αυτό το σενάριο.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ και γνώρισε ήττα 3-1 για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει άμεσα να ανασυνταχθούν καθώς τους περιμένει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/10, 20.30, NS Prime) το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση τη θητεία του στον Ολυμπιακό, να έχει δηλαδή μπροστά του ντέρμπι, μετά από ατυχές αποτέλεσμα σε ευρωπαϊκό κύπελλο. 

Στις 7 Οκτωβρίου 2018 ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λίγες ημέρες είχε ηττηθεί από τη Μίλαν στο “Σαν Σίρο” με 3-1 για το Europa League.

Την ίδια σεζόν μετά το 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου στο Φάληρο για τους “32” του Europa League, συνέτριψε 4-1 στις 17 Φεβρουαρίου την ΑΕΚ και πάλι εντός έδρας. 

Την επόμενη σεζόν μετά την ήττα 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη φάση των ομίλων του Champions League, έφυγε με τη νίκη 2-1 από το “Κλ. Βικελίδης” με αντίπαλο τον Άρη στις 6 Οκτωβρίου 2019. 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο στις 22 Οκτωβρίου και πάλι για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πέντε ημέρες μετά επικράτησε της ΑΕΚ 2-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Στις 26 Νοεμβρίου του 2019 ηττήθηκε 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο στους ομίλους του Champions League και την 1η Δεκεμβρίου ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ 1-1 στο Φάληρο. 

Το τελευταίο ντέρμπι μετά από ευρωπαϊκή “γκέλα” ήταν εκείνο με τον Άρη στις 28 Νοεμβρίου 2020, το οποίο πήρε στη Θεσσαλονίκη με 2-1. Λίγες μέρες πριν είχε ηττηθεί 1-0 από τη Μάντσετσερ Σίτι επι αγγλικού εδάφους στους ομίλους του Champions League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.