Ρίντερσχολμ: “Φαβορί ο Παναθηναϊκός”

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντερσχολμ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ, Γκλεν Ρίντερσχολμ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:


“Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και αναζητάμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο μας. Ελπίζουμε να προκριθούμε, αν και έχουμε κάποιους τραυματισμούς, είμαστε έτοιμοι, είμαστε ρεαλιστές αναφορικά με τις πιθανότητες μας και γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.  Ανυπομονούμε για το παιχνίδι.


Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί για την πρόκριση:


“Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Είμαστε ένας νέος σύλλογος με μόλις 15 χρόνια ιστορίας και ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες, αν και τελευταία έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτή τη φάση, όμως θα παλέψουμε για την πρόκριση. Μόνο ο θεός του ποδοσφαίρου ξέρει πως αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός από τη Σταντάρ Λιέγης, γιατί με βάση την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, ήταν καλύτερος. Επομένως μιλάμε για μια ομάδα με ποιότητα”.


Για το αν τους φοβίζει κάτι στον Παναθηναϊκό:


“Τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε Βίκινγκς από τον Βορρά. Δεν μας φοβίζει κάτι (γελάει). Δεν ξέρω, ίσως η ζέστη που θα υπάρχει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και αν κάτι μας προβληματίζει είναι η μεγάλη πίεση που ασκεί ο αντίπαλος μας. Αν καταφέρουμε να πιάσουμε καλό ρυθμό στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, τότε θα πάνε όλα καλά”.


Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού:


“Διαθέτει κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν κάνουν την ίδια δουλειά και στις δύο πλευρές, ενώ υπάρχουν κάποια θέματα ισορροπίας στην άμυνα, σε αντίθεση με εμάς”.

Ο προπονητής της δανέζικης ομάδας ήταν αρκετά ευδιάθετος, ενώ η Μίντιλαντ εμφανίστηκε αρκετά ανοργάνωτη σε σημαντικά θέματα, μια και δεν παρουσίασε καν παίκτη για να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου. Περίπου τριάντα οπαδοί της θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ενώ περίπού δέκα είδαν την τελευταία προπόνηση.

Πριν τη συνέντευξη Τύπου και την προπόνηση της Μίντιλαντ, βρέθηκε στη “Λεωφόρο” και η διαιτητική τετράδα που γυμνάστηκε ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/8). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.