Τουρκία: Απόστρατος Ναύαρχος απάντησε στον Μαρινάκη!

Ο απόστρατος Τούρκος Ναύαρχος Τσιχάτ Γιαϊτσί σχολίασε προκλητικά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε!

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είχε παρακολουθήσει από κοντά το 3-0 των πρωταθλητών Ελλάδας στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και μετά το τέλος του αγώνα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: 

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές».

Η δήλωση Μαρινάκη, ενόχλησε τον τέως αρχηγό του τουρκικού στόλου, ο οποίος τη σχολίασε στο TVNET με πολεμοχαρείς ανακρίβειες ακόμα και για τον ελληνικό εθνικό ύμνο!

«Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση ‘’Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα’’. Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου. 

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης