Group G: Χέρι-χέρι στην κορυφή Λεβερκούζεν και Μπέτις

Η Λεβερκούζεν διέσυρε την Σέλτικ στη Σκωτία με σκορ 4-0, ενώ η Μπέτις πέρασε από την Ουγγαρία επικρατώντας 3-1 της Φερεντσβάρος.

Σέλτικ-Λεβερκούζεν 0-4: Μια εύκολη βραδιά στο Σέλτικ Παρκ

Η Λεβερκούζεν από την αρχή της αναμέτρησης δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτισης της κυριαρχίας της στη Σέλτικ και προηγήθηκε στο 25′ με τον Χίνκαπι για να κάνει το 2-0 στο 35′ με το μεγάλο της αστέρι, τον Φλόριαν Βιρτζ που δε σταματά να σκοράρει.

Στο 58′ ο Αλάριο με πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αντλί στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για τη Σέλτικ αγωνίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 74ο λεπτό, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας ήταν στον πάγκο.

Για τη Λεβερκούζεν μπήκε στο ματς στο 78ο λεπτό ο Πάνος Ρέτσος.

Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ, Ράλστον, Στάρφελτ, Βίκερς, Μακ Γκρέγκορ, Αμπάντα, Ρότζιτς, Τέρνμπουλ, Μοντγκόμερι, Φουρουχάσι, Ζότα

Λεβερκούζεν (Ζεράρντο Σένε): Χραντέτσκι, Ταχ, Χινκάπι, Φριμπόνγκ, Μπάκερ, Αρανγκουίθ, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί, Βιρτζ, Παουλίνιο, Αλάριο

Φερεντσβάρος-Μπέτις 1-3: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε

Η Μπέτις πιο ποιοτική ομάδα προηγήθηκε με τον Φεκίρ στο 17ο λεπτό στη Γκρουπάμα Αρίνα, αλλά η ψυχωμένη Φερεντσβάρος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και ισοφάρισε με τον Ουζούνι λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά η ομάδα του Πελεγκρίνι πήρε το προβάδισμα στο 76′ με αυτογκόλ του Γουίνγκο. Στο 95′ ο Τέγιο έκανε και το τελικό 3-1 που βρήκε την Μπέτις στην κορυφή με 6 βαθμούς παρέα με την Λεβερκούζεν, ενώ Σέλτικ και Φερεντσβάρος έμειναν χωρίς βαθμό.

Φερεντσβάρος (Πίτερ Στέγκερ): Ντίμπους, Μπλάζιτς, Μπότκα, Μάε, Γουίνγκο, Τσίβιτς, Ζακάριασεν, Βέκσεϊ, Λαϊντούνι, Μάε, Ουζούνι

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Σίλβα, Πετσέλα, Μπαρτρά, Μοντόγια, Μορένο, Ακουόκου, Γκουαρδάδο, Ρόντρι, Φεκίρ, Χοακίν, Ιγκλέσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.