Ολυμπιακός: Τικίνιο ή Ελ Αραμπί;


Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια σκληρή και γρήγορη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την εμπειρία τέτοιων αγώνων όμως σίγουρα δεν βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση τέτοια που να πατούν πολύ σταθερά στα πόδια τους.

Ελάχιστοι έχουν στο μυαλό τους βέβαια το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Covid με παίκτες κλειδιά να χάνουν σηματνικό αρυθμό προπονήσεων, ενώ υπήρξαν και αρκετοί τραυματισμοί εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος εδώ και 20 μήνες περίπου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει μαγέψει με τις ικανότητές του και προφανώς είναι από τα κλειδιά του Ολυμπιακού είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο “κίλερ” των Πρωταθλητών όμως, δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε ο ίδιος και φυσικά ο προπονητής της ομάδας.

Ο Ελ Αραμπί είναι ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα και ικανότητα στο να σκοράρει, είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια και βοηθά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού γυρνώντας πολλές φορές αρκετά πίσω για να πάρει μπάλα.

Όμως είναι δεδομένο πως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Από την άλλη στο ρόστερ από τις αρχές του καλοκαιριού είχε προστεθεί ένας φορ εγνωσμένης αξίας με βαρύ βιογραφικό. Ο ΤΙκίνιο από τις πρώτες… επαφές με την μπάλα έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει τεράστια βοήθεια για τον Ολυμπιακό.

Όμως ο τραυματισμός του στο ώμο τον άφησε αρκετό καιρό έξω. Πλέον επέστρεψε και το έκανε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Δύο γεμάτες εμφανίσεις με Απόλλωνα και Αστέρα, με 3 γκολ και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα. Εικόνα πιστική για το τι μπορεί να κάνει ο Βραζιλιάνος, εικόνα και αποτελεσματικότητα που θέτει στον Μαρτίνς το εύλογο ερώτημα, Ελ Αραμπί ή Τικίνιο;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.