Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με πάθος για τη νίκη στην Πόλη

Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει (19:45) στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων, θέλουν να βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται ένα από τα φαβορί του ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιαν Εμβιλά, έχει ζητήσει από τους παίκτες του ασφυκτική πίεση και πολλά τρεξίματα, προκειμένου να οδηγήσουν τους Τούρκους σε λάθη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος φέρεται να βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις. Αν ο Κουντέ πάρει τη θέση του Εμβιλά στο αρχικό σχήμα, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-3-3, ενώ σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός ο Αγκιμπού Καμαρά, τότε θα υπάρξει αλλαγή σε 4-2-3-1. Το δεύτερο δίλημμα αφορά τα εξτρέμ με τη χρησιμοποίηση το Ονιεκούρου ή του Βαλμπουενά.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθμε βοηθούς τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ ο Σέζαρ Σότο Γράδο θα έχει καθήκοντα 4ου διαιτητή στον αγώνα. Στο VAR θα είναι οι, επίσης, Ισπανοί Μπούργος και Φερνάντεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.