Μπρούμα: Ο χαμός του αδελφού του και ο φίλος που του έκλεψε εκατομμύρια

Αποκαλύψεις έκανε σε ολλανδική εφημερίδα ο Αρμίντο Μπρούμα.

Ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Αϊντχόφεν που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του στην PSV, στην οποία δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί μετά τη μεταγραφή του από τη Λειψία το 2019.

Όπως δήλωσε όμως στην Algemeen Dagblad και στο κανάλι της ομάδας του, υπήρχε λόγος για την ποδοσφαιρική «εξαφάνισή» του. Στο τέλος εκείνης της χρονιάς είχε χάσει τον αδελφό του, ενώ έμαθε ότι και ένας άνθρωπος που θεωρούσε πολύ καλό του φίλο τον είχε εξαπατήσει αποσπώντας του εκατομμύρια ευρώ, σε μία υπόθεση που βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια! 

Ο παίκτης επηρεάστηκε ψυχολογικά, έχασε την εμπιστοσύνη του τότε προπονητή του στην Αϊντχόφεν Μαρκ Φαν Μπόμελ και η καριέρα του έδειχνε να παίρνει την κάτω βόλτα.

«Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν καλοί, μετά κατέληξα στον πάγκο και έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Πέθανε ο αδελφός μου εκείνη την εποχή στην Αφρική και αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Κάποια στιγμή δεν ήθελα να έρθω σε επαφή με κανέναν εκτός από τη μητέρα μου. Ήμουν πολύ μοναχικός και δεν εμπιστευόμουν σχεδόν κανέναν πλέον. Ένιωθα αφημένος στη μοίρα μου, δεν ήμουν πια εκεί, υπήρχαν στιγμές που δε με ένοιαζε τίποτα», είπε αρχικά, ενώ για το θέμα με τον «φίλο» του  πρόσθεσε: «Ο καλύτερος μου φίλος, με τον οποίον ζούσα μαζί, με έκλεψε. Το έμαθα πολύ αργά και ήμουν πολύ απογοητευμένος. Επηρέασε πάρα πολύ την απόδοσή μου. Δεν είχα ενέργεια να προπονηθώ και να παίξω καλά, ακόμα δυσκολεύομαι όταν το σκέφτομαι».

Ο Μπρούμα άρχισε σιγά – σιγά να βρίσκει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό και πλέον δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει δεύτερη ευκαιρία στην PSV, προτείνοντας στον σύλλογο ακόμα και να «χαρίσει» μισθούς!

«Η PSV έχει επενδύσει πολλά σε εμένα και ήθελα πραγματικά να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό, το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος, να παίζεις, να είσαι μέλος μιας ομάδας, να βελτιώνεσαι και να δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.