Μπουχαλάκης: «Είδα ότι η αντίπαλη ομάδα ψαχνόταν» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αλλά και για την έμπνευσή του στο δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Από την αρχή ήρθαμε με σκοπό να νικήσουμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε δύο φορές, αλλά δυστυχώς δεν νικήσαμε, κάτι που θέλαμε για ψυχολογικούθς λόγους, αλλά και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα έχουμε χρόνο να μπουν περισσότερο και οι νέοι παίκυες. είναι μεγάλη χρονιά, δύσκολη, έχουμε πολλά ματυς σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε καλό κορμό, το έχει δημιουργήσει την τελευταία τριετία ο προπονητής. Έχουν έρθει και νέα παιδιά, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι. Το σωστό είναι να δουλεύουμε. Η ψαλίδα μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των μικρών έχει κλείσει, ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε. Αν δίνουμε το 100% μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για την ασίστ στο δεύτερο γκολ: «Από τη στιγμή που πήγα στη μπάλα είδα οτι η αντίπαλη ομάδα ψαχνόταν. Ο Ονιεκούρου θα μπορούσε να κάνει ένα και δύο κοντρόλ. Έκανε καλό τελείωμα και ευελπιστώ το γκολ να τον βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για το αν έχει προτίμηση στους ομίλους: «Ξέρω ότι είναι ανταγωνιστικές ομάδες όπως στο Champions League, ευπρόσδεκτος όποιος κι αν έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.