Γαλατάσαραϊ – Ράντερς 2-1 : Πρόκριση μετά κόπων και «βασάνων»

H Ράντερς αιφνιδίασε την Γαλατά σκοράροντας με τον Εγκό στο 11' όμως η ομάδα της Κωσταντινούπολης με γκολ του Άανχολτ (48') και αυτογκόλ του Λαουενμπουργκ (59') έφτασε στη νίκη πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Αγχώθηκε για ένα ημίχρονο η Γαλατάσαραϊ, όμως με αποτελεσματικότητα στην επανάληψη κατάφερε να κερδίσει την Ράντερς και με το συντελεστή δυσκολίας, όπως τον απεικονίζουν τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων απέναντι στην ομάδα της Δανίας.
Κι αν ο Φατίχ Τερίμ είπε χθες πως οι παίκτες του έχουν εμπειρίες από την Ευρώπη και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, μετά το 1-1 του πρώτου ματς, η Ράντερς κατάφερε να τους αιφνιδιάσει σκοράροντας με τον Αυστριακό ‘Εγκο μόλις στο 11ο λεπτό!
Η ομάδα της Κωσταντινούπολης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση σε ένα κομβικό σημείο, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, σκοράροντας με τον Ολλανδό αμυντικό Φαν Άανχολτ.
Έντεκα λεπτά αργότερα, στο 59′, ήρθε και το αυτογκόλ του μέσου Λάουενμποργκ να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι όντως εκεί «δικαίωσαν», έστω κι αν δεν ενθουσίασαν το κοινό, τον προπονητή τους καθώς διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά το αβαντάζ φθάνοντας στην νίκη – πρόκρισης με σκορ 2-1!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.