Ελσίνκι – Φενέρμπαχτσε 2-5: Στο Europa οι Τούρκοι με χατ-τρικ Βαλένσια

Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ, Ένερ Βαλέντσια, πέτυχε τρία γκολ στην Bolt Arena του Ελσίνκι και η Φενέρμπαχτσε μπήκε στους ομίλους του Europa League με συνολικό σκορ (6-2).

Πλέι οφ – 2ος αγώνας (Ελσίνκι)

Η ομάδα του Βίτορ Περέϊρα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας και με πρωταγωνιστή τον 31χρονο Ενέρ Βαλένσια κατόρθωσε να περάσει στους ομίλους του Europa League. Την περασμένη εβδομάδα (19/8) στον πρώτο σκέλος είχε επικρατήσει στην Κωνσταντινούπολη (1-0).

Ο Βαλένσια πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Ο επιθετικός από τον Ισημερινό έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μόλις στο 11ο λεπτό και στο 14ο διπλασίασε τα τέρματα των Τούρκων (0-2). Το Ελσίνκι, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, μείωσε και ξαναμπήκε στο ματς με τον Ρουπ Ρίσκι στο 27ο λεπτό διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου (1-2).

Στις αρχές όμως του δευτέρου μέρους, ο παλιός επιθετικός της Γουέστ Χαμ και της Έβερτον, με τρίτο προσωπικό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ (1-3, 52ο λεπτό). Το Ελσίνκι έβγαλε αντίδραση, όμως άργησε, καθώς ο 32χρονος επιθετικός, Ρίκου Ρίσκι σκόραρε στο 88ο λεπτό (2-3). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο 18χρονος Φατίχ Σανλιτούρκ ήρθε από τον πάγκο παίρνοντας την θέση του Βαλένσια (81′) για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε (2-4, 91′) και με το αυτογκόλ του Πέλτολα (2-5, 94′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.