Ολυμπιακός: Ο “αλάνθαστος” Ονιεκούρου κοιτάζει ενδεκάδα

Η επίδοση του Χένρι Ονιεκούρου στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν εντυπωσιακή στατιστικά!

Ο Χένρι Ονιεκούρου πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoff του Europa League και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο, στο οποίο όλα είχαν κριθεί. Ο Νιγηριανός πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του “Γ. Καραϊσκάκης” για ν’ αγωνιστεί στο 74ο λεπτό, στη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά, με το σκορ στο 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Με τη Σλόβαν να ψάχνει γκολ για να ελπίζει στη ρεβάνς, ο Ονιεκούρου βρήκε χώρους για να επιχειρήσει και άφησε θετικές εντυπώσεις, χωρίς να πρωταγωνιστήσει σε κάποια μεγάλη φάση. Ο Πέδρο Μαρτίνς εισέπραξε παράλληλα εκ μέρους του 24χρονου μέσου μια ωριμότητα στο παιχνίδι, η οποία μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στη συνέχεια της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ονιεκούρου αν και θα περίμενε κανείς πως θέλει να δείξει πράγματα σε κοινό και προπονητή, ήταν αρκετά προσηλωμένος και δεν έκανε ούτε ένα λάθος στις μεταβιβάσεις του. Συγκεκριμένα επιχείρησε έντεκα πάσες και ήταν όλες απόλυτα επιτυχημένες. Τρεις πάσες προς την άμυνα, δύο προς τα πλάγια, πέντε κοντινές πάσες και μία προωθημένη. 

Η στιγμή της εισόδου του Ονιεκούρου στο ματς:

Συνολικά ο Ονιεκούρου είχε έντεκα προσπάθειες, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν επιτυχημένες. Κέρδισε δύο από τις τρεις επιθετικές μονομαχίες στις οποίες ενεπλάκη και είχε δύο στις δύο ντρίμπλες. Μπορεί λοιπόν ο Νιγηριανός να μην είχε ασίστ ή γκολ, ωστόσο η εικόνα του παρέπεμψε σε παίκτη με αγωνιστικό ρυθμό κι έτσι είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως βασικός στη ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα την προσεχή Πέμπτη (26/08, 21.45, NS Prime).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.