Σέλτικ – Αλκμάαρ 2-0: Ισχυρό προβάδισμα για τους Κέλτες

Η ομάδα της Γλασκώβης θα πάει στην ρεβάνς της Ολλανδίας να υπερασπιστεί το προβάδισμα που εξασφάλισε μετά από τον πρώτο αγώνα.

Η Σέλτικ υποδέχθηκε στην Γλασκώβη την Αλκμάαρ για τα playoff του Europa League με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 και να αποκτούν ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί στην Ολλανδία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, είχαν την κατοχή της μπάλας και κατά συνέπεια τον έλεγχο του ρυθμού, με ένα ακόμα θετικό γεγονός το γκολ που πέτυχαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς (13΄) με τον Φουρουχάσι.

Η Σέλτικ διατηρούσε με σχετική άνεση το προβάδισμα αφού η καλή αμυντική της λειτουργία κρατούσε μακριά από την περιοχή την ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν που δεν έδειχνε ικανή και με αρκετές εμπνεύσεις ώστε να απειλήσει.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά δέχτηκαν ένα ακόμη τέρμα που έκανε αισθητά δυσκολότερο το έργο του αφού τους επιβάρυνε και ψυχολογικά. Αυτή τη φορά έγινε δημιουργός ο Φουρουχάσι με σκόρερ να χρίζεται ο Φόρεστ 61ο λεπτό της συνάντησης.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα οι Αλκμάαρ πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε αλλά τα δεδομένα πλέον ήταν υπέρ των γηπεδούχων που κράτησαν την νίκη και με καθαρό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.