Ερυθρός Αστέρας-Κλουζ 4-0: Με το ένα πόδι στους ομίλους!

Ο Ερυθρός Αστέρας θριάμβευσε επί της ρουμάνικης Κλουζ στην έδρα του και πλέον μένει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League στη ρεβάνς

Την πόρτα των ομίλων του Europa League άνοιξε διάπλατα το βράδυ της Τρίτης (17/8) ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς επικράτησε στο Στάδιο Ράικο Μίτιτς, στο Βελιγράδι, με το ευρύ 4-0 της Κλουζ, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ήταν μια άνετη νίκη για τους Σέρβους, που σκόραραν από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς συνολικά!

Ο Ερυθρός Αστέρας άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Μίλαν Πάβκοβ. Μόλις στο 5ο λεπτό αυτός έκανε το 1-0. Το 2-0 έγραψε ο Αλεξάνταρ Κατάι με ωραίο σουτ μέσα απ’ την περιοχή. Αυτό ήταν το σκορ, με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με προηγούμενη τη σέρβικη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια φόρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 68ο λεπτό πέτυχαν το τρίτο τους γκολ. Ο Μπεν πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε τον Αρλάουσκις, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διμόρφωσε με κεφαλιά ο Ίβανιτς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 77ο λεπτό. Έγραψε το 4-0 και πλέον ο Ερυθρός Αστέρας κάνει σχέδια για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, καθώς αυτό που απομένει είναι να σφραγίσει το εισιτήριο στη ρεβάνς με τους Ρουμάνους.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ρόντιτς, Ντέγκενεκ (45’+3′ Πάνκοβ), Ντράγκοβιτς, Γκόμπελιτς, Ίβανιτς (80′ Σρνιτς), Σανόγκο, Κάνγκα (73′ Κρστίτσιτς), Κατάι, Μπεν, Πάβκοβ (80′ Κριστόβιτς)

Κλουζ: Αρλάουσκις, Μανέα, Τσιομποτάρου, Τσέστορ, Καμόρα, Σιγκούργιονσον, Ροντρίγκες, Ντέατς (71′ Ίτου), Ομράνι (62′ Άλιμπετς), Πετρίλα, Ντεμπέλιου (62′ Κοστάκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.