Μάϊκλ Ο’ Νιλ: «Δεν υστερεί ο ΠΑΟΚ»

Τις απόψεις του για τον ΠΑΟΚ, τη δική του ομάδα, Σάμροκ Ρόβερς και τον αυριανό αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «Ταλάτ» του Δουβλίνου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας, Μάϊκλ Ο' Νιλ.

Τις απόψεις του για τον ΠΑΟΚ, τη δική του ομάδα, Σάμροκ Ρόβερς και τον αυριανό αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «Ταλάτ» του Δουβλίνου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας, Μάϊκλ Ο’ Νιλ.

Ο Ιρλανδός τεχνικός είπε: «Όσοι ρίχνουν μια ματιά στον όμιλο μας και δουν τον ΠΑΟΚ που μπορεί να μην έχει τη λάμψη της Τότεναμ ή την οικονομική δύναμη της Ρούμπιν Καζάν, θα διαπιστώσουν ότι είναι η ομάδα που το μπάτζετ της είναι περίπου στα 15-20 εκ. ευρώ το χρόνο. Υπάρχει μία διάχυτη άποψη στα “media” πως αυτή εδώ είναι μια ευκαιρία να πάρουμε κάτι, αλλά ήδη ο ΠΑΟΚ έχει πάει στη Ρωσία και έχει αποσπάσει ένα 2-2. Είναι ανίκητος στον όμιλο. Δε θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αδύναμη από τις Ρούμπιν και Τότεναμ.

Έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους μια ευκαιρία να περάσουν από τον όμιλο. Όταν παρατηρείς τον ΠΑΟΚ βλέπεις ότι είναι μία μεγάλη ηλικιακά ομάδα με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει σε αρκετά κλαμπ ανά την Ευρώπη. Ίσως είναι και μία ομάδα που έχει και ορισμένους παίκτες στην πραγματική κορύφωση της καριέρας τους. Ίσως να μην είναι τόσο κοντά τόσο σαν ομάδα στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως ίσως πριν λίγα χρόνια, αλλά εγώ θα πω ότι είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Νομίζω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο όχι λιγότερο δύσκολο από το εντός έδρας ματς με τη Ρούμπιν. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνισή μας για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το ματς. Δεν μπήκαμε σε αυτήν τη διοργάνωση με φιλοδοξίες να την κατακτήσουμε. Είμαστε στη φάση των ομίλων και παίζουμε κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Δύο από τις ομάδες του ομίλου μας, θα μπορούσαν να είναι τρομερά απογοητευμένες που δεν παίζουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ήταν ο στόχος τους και το οικονομικό μοντέλο τους ήταν χτισμένο πάνω σε αυτό. Είμαστε λίγο μακριά από αυτό, αλλά αξίζει για εμάς η αξιοπιστία που έχουν κερδίσει τα παλικάρια μας. Σε κάθε ματς είμαστε ανταγωνιστικοί.

Χάσαμε δύσκολα στην Ελλάδα, προηγηθήκαμε κόντρα στην Τότεναμ και δεν ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με την εντός έδρας εμφάνιση μας κόντρα στη Ρούμπιν, το οποίο ήταν το τρίτο μέσα σε έξι μέρες. Αυτό που κερδίζουμε είναι τεράστια εμπειρία μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Μας δημιουργεί και οικονομικά κίνητρα για το αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα πόντο από αυτό το ματς. Δε θα ήταν καταστροφή αν δεν πάρουμε τίποτα στα επόμενα τρία ματς, ελπίζω οι εμφανίσεις μας να παραμείνουν στα επίπεδα που είμαστε τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος να μείνουμε στο παιχνίδι.

Μάθαμε από αυτό στο Βελιγράδι, ακόμη και στην Κοπεγχάγη. Αν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι χωρίς σκορ μετά το 70′ για εμάς δε θα ήταν κανένα πρόβλημα, γιατί πάντοτε είμαστε ικανοί στο να κερδίζουμε στο τέλος. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στην αρχή, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.