Κόντρα σε Σάμροκ και πρόβληματα

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τέταρτη κι από τις πλέον καθοριστικές αγωνιστικές του Europa League για τη φάση των ομίλων με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Δουβλίνο κόντρα στην ουραγό του ομίλου Σάμροκ Ρόβερς.

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης

Τέταρτη κι από τις πλέον καθοριστικές αγωνιστικές του Europa League για τη φάση των ομίλων με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Δουβλίνο κόντρα στην ουραγό του ομίλου Σάμροκ Ρόβερς. Τα προβλήματα δε λείπουν όμως, με το σημαντικότερο όλων να φαντάζει η ψυχολογία της ομάδας ως συνέπεια των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Για το θέμα αυτό υπήρξε και σχετική συζήτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με τους Ζήση Βρύζα, Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ άκουσε τον υπεύθυνο του αγωνιστικού, συνεπικουρούμενο από τον τεχνικό διευθυντή να του μεταφέρουν τις συζητήσεις που είχαν τις τελευταίες ημέρες με το προπονητικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, καταθέτοντας την αισιοδοξία τους για συνολική βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι κι οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ιρλανδίας και θα προσπαθήσουν να την πάρουν με τη συμπαράσταση περίπου πεντακοσίων φιλάθλων τους στο χωρητικότητας σχεδόν εξήμισι χιλιάδων θεατών «Τάλατ». Δίχως τους τραυματίες Κοντρέρας Γκαρσία, Ιβιτς, Αθανασιάδη και Τσουκαλά, αλλά με τον Λίνο υγιή κι υπολογίσιμο, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν σε ένα σχήμα με νέα καίρια πρόσωπα σε σχέση με το αντίστοιχο της περασμένης Κυριακής αλλά και διαφορετικούς ρόλους. Πέρα από τον Βραζιλιάνο, Μπαλάφας και Γεωργιάδης διεκδικούν θέσεις στην αρχική 11άδα, ενώ τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης με Ετο και Παπάζογλου δε φαίνονται σοβαρά.

Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές καθώς από το απόγευμα τις χαμηλές θερμοκρασίες συνοδεύει και βροχόπτωση αλλά το γεγονός δε συνιστά έκπληξη για τα δεδομένα της πόλης και της χώρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Χαλκιά, Ετο ή Σταφυλλίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Λίνο, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκη, Γεωργιάδη, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, με τον  τελευταίο στην κορυφή της επίθεσης. Καμία διαφοροποίηση της πρόβλεψης δε θα είναι έκπληξη αφού ο κ. Μπόλονι αρέσκεται σ’ αυτές.

Στο μεταξύ αιφνίδιο έλεγχο πραγματοποίησε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ΣΔΟΕ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που προέκυψε μετά από δημοσιεύματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Λίγες ώρες μετά αποχώρησε δίχως να προκύψει κάτι μεμπτό.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.