Πρωταθλήτρια η Σάμροκ Ρόβερς

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιρλανδίας πανηγύρισε την Τρίτη η Σάμροκ Ρόβερς και μάλιστα με νίκη-θρίλερ. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της UCD, με τον Κέλι να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 94΄ κι έτσι μετά την ολοκλήρωση της 35ης και προτελευταίας αγωνιστικής, έφτασε τους 74 βαθμούς έναντι 70 της Σλίγκο.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιρλανδίας πανηγύρισε την Τρίτη η Σάμροκ Ρόβερς και μάλιστα με νίκη-θρίλερ. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της UCD, με τον Κέλι να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 94΄ κι έτσι μετά την ολοκλήρωση της 35ης και προτελευταίας αγωνιστικής, έφτασε τους 74 βαθμούς έναντι 70 της Σλίγκο.

Η Σάμροκ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου (47΄) λόγω αποβολής του Σάιβς, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με τον Ομαν στο 68΄. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπένσον ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στο 80΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε και ο Μίναν. Οι Ρόβερς έχουν τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος στην Ιρλανδία, καθώς ο φετινός είναι ο 17ος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.