Απόλυτη η Άντερλεχτ (video)

Στην κορυφή του 12ου ομίλου με το απόλυτο των 9 βαθμών διατηρήθηκε η Άντερλεχτ, που επικράτησε με 2-0 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία.

Στην κορυφή του 12ου ομίλου με το απόλυτο των 9 βαθμών διατηρήθηκε η Άντερλεχτ, που επικράτησε με 2-0 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και την αποβολή του Μπούργκσταλερ με δεύτερη κίτρινη στο 68′ να… βοηθάει, η ομάδα των Βρυξελλών πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη και έκανε το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η Άντερλεχτ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά για να σκοράρει χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 66′. Ο Ζιλέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ τη νίκη “κλείδωσε” ο Σουάρες στο 75′, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο ως τώρα παιχνίδι της ομάδας του στον όμιλο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο “UPC Arena”.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Καβλίνα, Μπούργκσταλερ, Έρενραϊχ, Ζόιμελ, Βολφ (79′ Χελτσλ), Βέμπερ, Κλεμ, Κάιντς (69′ Φέλντχοφερ), Ντούντιτς, Σάμπιτς, Μποντούλ (65′ Χάας)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Πρότο, Γιουχάζ, Σαφάρι, Βασιλέφσκι, Μπίγκλια (80′ Μάρετσεκ), Κλιέσταν, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μποκανί (89′ Ντε Σούτερ), Γιοβάνοβιτς, Σουάρες (86′ Φερνάντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.